user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Teamleider Support - Zeist (EDI / Ordermanagement)

ICT Support
Onetrail
 • Onetrail
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ga jij onze grote klanten ondersteunen bij het gebruik van een goed functionerend en geïntegreerd integratieplatform voor hun inkoop- en verkoopproces? Met onze cutting edge technologie bouwen we de nieuwste toepassingen en oplossingen voor berichten-uitwisseling, data-integratie en data-analyse. Om de supportafdeling verder uit te breiden en professionaliseren zijn wij op zoek naar een Teamleider Support.

Wie zoeken we?
Een communicatief vaardige en analytische collega die voldoende bagage meebrengt om op korte termijn als Teamleider Support op te treden. Je beschikt bij voorkeur over een technische achtergrond en leidinggevende capaciteiten die je bij Onetrail verder wil ontwikkelen.

Als Teamleider Support verwachten wij dat je het Onetrail Trading Partner Network snel zelfstandig kan ondersteunen waarbij je tegelijkertijd ook verbeterpunten signaleert. Je bent een ambitieuze aanpakker die weet dat werken binnen een groeiende organisatie de nodige zelfstandigheid en uitdagingen met zich meebrengt.

Wat ga je doen?
Als Teamleider Support zal jij vanuit de rol van meewerkend voorman toezien op de voortgang van het incidentproces. Je monitort en rapporteert over de doorlooptijd van lopende incidenten waarbij je trends signaleert en in overleg met andere afdelingen naar een structurele oplossing toewerkt.

Je bent samen met een team technische collega’s verantwoordelijk voor support en beheer van het Trade Partner Network-integratieplatform. Een complexe op cloud-technologie gebaseerde oplossing die dagelijks duizenden EDI-berichten vanuit leveranciers tot aan afnemers geautomatiseerd verwerkt.

Als Teamleider Support ga je een belangrijke positie vervullen binnen het Trade en Logistics-team. Deze werkgroep bestaat uit teamleiders van verschillende afdelingen die in nauwe samenwerking zorg dragen voor het structureel verbeteren van de onderlinge processen.

Takenpakket
 • Het organiseren, inplannen en uitvoeren van de werkzaamheden op de supportafdeling;
 • Het monitoren en rapporteren over de doorlooptijd van incidenten;
 • Het informeren van klanten en collega’s over de status van openstaande incidenten;
 • Het leveren van eerstelijns en tweedelijns support en het prioriteren van meldingen in relatie tot het Trade Partner Network;
 • Het analyseren en in samenwerking met andere teams oplossen van structurele, terugkerende incidenten;
 • Het controleren van de beschikbaarheid, de performance en signaleren van potentiële problemen of verstoringen;
 • Het verbeteren van de supportprocessen binnen jouw team en de andere teams binnen Onetrail.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Teamplayer mentaliteit, enthousiast, pro-actief en leergierig.
 • Ervaring in het ondersteunen van een integratieplatform, complexe software oplossing en/of bekend met EDI-berichtenverkeer is een absolute pre;
 • Recente, relevante werkervaring op een support- en/of beheerafdeling waarbij met voorkeur conform ITIL wordt gewerkt;
 • De ambitie om jouw coördinerende en/of managementvaardigheden verder te ontwikkelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Om te werken voor één van de meest innovatieve B2B en Cloud Integrators in Europa is niet voor iedereen mogelijk. "Integratie" in de Cloud is booming. En de development van Onetrail zit hier middenin.

Voor ons staat voorop dat wij met pragmatische innovatieve oplossingen de doelen van onze klanten voor een efficiëntere operatie en grotere klant tevredenheid waar helpen maken. Dit kunnen wij alleen doen door jou de ruimte te geven voor een ondernemende invulling van je werk. Onetrail is een zeer pragmatisch en flexibel bedrijf, je begrijpt dat wij die flexibiliteit ook van jou verwachten. Dat processen goed samen moeten werken snappen we als geen ander, dat geldt dus ook voor de mensen binnen ons team.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.750 p/m

Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je als Teamleider Support bijdraagt aan de verdere professionalisering van onze supportafdeling. Je gaat een ontwikkeltraject in waarin je jouw coaching- en managementvaardigheden verder mag ontwikkelen. Daarnaast kun je reken op:

Een veelzijdige functie binnen een professioneel en leuk team;
Mogelijkheid van een vaste baan, 40 uur per week;
Concurrerend salaris afgestemd op kennis en ervaring;
Goede regelingen voor pensioen, reiskosten en lunches;
Een moderne kantoorlocatie in Zeist, prima te bereiken met OV en auto;
Mobiele werkplek, zodat je ook vanuit huis kunt werken;
Volop ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

lees meer

Teamleider Support - Zeist (EDI / Ordermanagement)
Score: 7.7
Stemmen: 13

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist