Contact

Freez.it ICT Diensten BV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_rgb37131.jpg
De Marne 118
8701MC Bolsward Friesland NL

0515573733
Score: 9.0
Stemmen: 3

Freez.it ICT Diensten BV

Vacatures & Werken bij Freez.it ICT Diensten BV

Freez.it ICT Diensten BV
Bekijk ICT vacatures

Wij zijn de MKB specialist
Het MKB is onze primaire doelgroep. Daarnaast zijn we goed in ICT voor het onderwijs. Onze missie is simpel. Wij willen dat MKB bedrijven en scholen zorgeloos kunnen werken met moderne ICT. Alle zaken daar omheen zoals het onderhoud, de continue controle, de digitale beveiliging en de ondersteuning regelen wij vervolgens voor één vast concurrerend tarief. Helder en simpel. Zie ons niet als een externe leverancier, zie ons als uw eigen ICT afdeling.

We zijn vakkundig
Er zit opgeteld ruim 100 jaar aan ICT ervaring binnen Freez.it. We zijn 40+ uur per week bezig met ons vak, we weten waar we over praten. We zijn ook geen verkoop gedreven club, we bieden slechts oplossingen aan waar u echt beter van wordt.

We zijn flexibel
Vastzitten aan een langlopend contract? Daar hebben we zelf ook een hekel aan. En waar je zelf een hekel aan hebt, dat moet je je klant ook niet aandoen vinden wij. Bijna al onze diensten zijn dus altijd maandelijks opzegbaar.

We zijn transparant
Schimmige facturen of kleine letters? Daar houden we niet van. Met onze Mijn Freez.it webportal is uw ICT en onze dienstverlening inzichtelijk. En is iets alsnog niet duidelijk, vraag het ons gerust. We houden van openheid.

We denken met u mee
We zijn goed in luisteren wat u wilt. Tegelijkertijd zijn wij ook een tikje eigenwijs. We weten wat goede ICT oplossingen zijn voor bijna elk vraagstuk. Daar zullen we u (meestal) gevraagd en (soms) ongevraagd in adviseren.

Bij Freez.it werken leuke mensen
Ook wel belangrijk, als we een samenwerking aan gaan. Freez.it bestaat uit een club vol jonge, leuke en slimme specialisten. Plezierig in de omgang, vakkundig in de uitvoer. Het staat in ons logo, beschouw de Freez.it medewerker als uw collega. En iedereen wil immers werken met leuke collegas.

Freez.it ICT Diensten BV Vacatures > 1 openstaande ICT vacature
Ervaren Servicedesk medewerker in de omgeving Bolsward
Bolsward MBO niveau 3 Medior
Freez.it ICT Diensten BV
Bekijk ICT vacatures