user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Helpdesk medewerker

in Baarn

Amici IT
  • Amici IT
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wat ga je doen?

Hè jij daar! Wat zou je er van vinden om als Helpdeskmedewerker aan de slag te gaan? Lijkt het jou bijvoorbeeld super interessant om in een Microsoft omgeving als aanspreekpunt werkzaam te zijn? Gaan bij jou de nekharen niet rechtop staan als een klant bij jou aanklopt als hij een foutieve melding of incident heeft?

Natuurlijk weet jij, door het stellen van de juiste vragen, een perfecte diagnose te maken van de situatie bij de klant. Voor jou is het de uitdaging om vragen te ontvangen, te registreren en vervolgens door te zetten naar de juiste, volgende lijn. Je hebt de touwtjes strak in de handen, want naast bovengenoemde werkzaamheden focus jij je ook op de voortgang van openstaande meldingen en incidenten. Doordat jij alles weet van elk project dat er speelt zorg je ook voor de juiste informatievoorziening aan je klanten. En die klanten? Die zijn razend enthousiast over jou, omdat je actief meewerkt aan het oplossen van problemen.

lees meer

Functie-eisen Wat heb je daarvoor nodig?

Wij zijn op zoek naar iemand die past in het volgende profiel:
- afgeronde ICT-opleiding op mbo niveau 4;
- aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
- relevante kennis van Microsoft technologieën;
- woonachtig in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of Utrecht.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ontwikkeling van onze professionals. Daar gaat het om. Wij geloven dat gemotiveerde, gepassioneerde en ambitieuze mensen het verschil maken. En de grootste kwaliteit leveren aan onze klanten. Daarom doorlopen onze professionals het Amici ontwikkelpad en groeien zij van Junior naar Partner. Zodat zij de beste worden in hun vakgebied en het uiterste uit zichzelf halen.

Onze cultuur is open en informeel. Samenwerken en plezier hebben met collega’s zien wij als vanzelfsprekend. Met 50 Amici werken wij dagelijks voor mooie opdrachtgevers en voeren we uitdagende opdrachten uit. Hier zijn wij erg trots op.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Lease auto, salarisverhoging bij behalen certificaten.
Helpdesk medewerker
Score: 9.7
Stemmen: 12

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Baarn