user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Career Result https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5323/4a4c472ebb054ddce5d97373060b6eac/
Utopialaan 49
5232CD Den Bosch Noord-Brabant NL

+31 (0)85 00 20 019
Career Result
Score: 8.9
Stemmen: 2

Career Result

Utopialaan 49, Den Bosch

Career Result
  • Career Result
  • Den Bosch
  • 11 - 50 medewerkers
  • +31 (0)85 00 20 019

The Ease of Dedicated Recruitment

Een team van professionele en functie-gespecialiseerde Recruitment Experts dat het invullen van kritische vacatures mogelijk maakt met een bijzonder goede match als resultaat.

Wij helpen je met het slimmer, sneller en eenvoudiger invullen van je vacatures op die momenten dat je dit nodig hebt.

Wij de expertise, jij het gemak!

Wij doen alleen waar we goed in zijn: Recruitment! Onze specialiteit is het snel en effectief werven van nieuwe medewerkers voor permanente of tijdelijke vacatures. Hierbij maken we het voor jou als opdrachtgever zo eenvoudig mogelijk. Onze toewijding, expertise, specialistische marktkennis en het search proces maken het verschil.

Wij bieden je de volgende Recruitment en Human Resource Consultancy diensten:

Interim Search
Executive Search
Dedicated Search
Basic Search
Outplacement
Jobcoaching

Werken bij Career Result? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
7 vervulde ICT vacatures
ICT Manager [Joint Venture Energiekabels] (vervuld)
Career Result ICT Manager Je gaat in samenspraak met het management de afdeling ICT qua beleid, strategie en infrastructuur inrichten. Als manager ICT weet je de ..
Informatieanalist Gas (vervuld)
Career Result Het project heeft o.a. tot doel de migratie van de legacy assetsystemen van Infra district Utrecht en Infra regio Haarlem naar E-GIS, ENECO’s GIS-systeem gebaseerd op ..
IT Consultant (vervuld)
Career Result Als IT Consultant ben jij altijd de schakel die een business probleem vertaalt naar een IT oplossing. Hiervoor heb je contact met de klant over wensen en eisen. Dit doe je ..
ERP Specialist IFS (vervuld)
Career Result Als ERP specialist word je ingezet in de diverse fasen van (verdere) ontwikkeling van de IFS, van initiatie en inrichting tot en met de implementatie en instandhouding. Je ..
Junior Acceptatie Tester (vervuld)
Career Result Als AcceptatieTester ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van de gebruikersacceptatie testen. Mede op basis van jouw oordeel wordt het besluit genomen ..
Teammanager Applicatiebeheer en Ontwikkeling GIS (vervuld)
Career Result Als Teammanager Applicatiebeheer en Ontwikkeling GIS rapporteer je aan de Manager AO&B en draag je zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van het beheer, ..
Sr. Business Informatie-Analist (vervuld)
Career Result Als Sr. Business Informatie-Analist stel je SAP beschikbaar voor de eindgebruiker. De functie ligt op het raakvlak van SAP met de functionele kennis en de organisatie, en ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Den Bosch