user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature IT Specialist, fulltime, Noord-Holland

Vacature Oud Gastel

OfficeGrip B.V.
 • OfficeGrip B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO / HBO, 1 - 10 jaar ervaring
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving OfficeGrip levert Microsoft Cloud diensten met een vast team vanuit haar locaties in Heemskerk en Roosendaal aan klanten verspreid door bijna heel Nederland. Vanwege onze enorme groei zijn we op zoek naar meerdere Escalation Engineers om ons team te versterken.

Wie ben jij?
Je bent een probleemoplosser en kunt goed zelfstandig werken. Je hebt de nodige ervaring opgedaan in support- en/of beheersfuncties en je vindt het leuk om problemen die je misschien nog nooit eerder hebt gezien aan te pakken en op te lossen. Je bent analytisch sterk en in staat met de je eigen kennis, onze middelen en interactie met je collega’s het probleem te identificeren, een oplossing te bedenken en te implementeren. Oplossingen voor structurele problemen breng je terug in onze diensten in de vorm van structurele verbeteringen. Je bent het escalatiepunt van de organisatie.  

lees meer

Functie-eisen
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Zeer goede kennis van Microsoft Office365 producten;
 • Je bent sociaal vaardig, analytisch en leergierig;
 • Initiatiefrijke en resultaatgerichte instelling.
Vaardigheid op het niveau van een productspecialist op één of meerdere van de volgende onderwerpen:
 • Netwerken: IP, DNS, WiFi, Switches;
 • Firewalls: Fortinet, VPN’s, Firewall management in het algemeen, Unified Threat Management in het algemeen;
 • Windows Server: 2012 R2, Server 2016, HyperV in het bijzonder;
 • System Center: Virtual Machine Manager, Operations Manager, Data Protection Manager, Service Manager, Orchestrator;
 • PowerShell: Service Management Automation (SMA), Desired State Configuration (DSC).

lees meer

Bedrijfsomschrijving OfficeGrip is een snel groeiend, innovatief bedrijf, dat Cloud computing mogelijk maakt op de voorwaarden van haar klanten. Dit biedt jou de doorgroeikansen waar je naar op zoek bent. Als nummer 1 in ‘Cloud Computing’ hebben we intensief contact met Microsoft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken. Niet alleen op kantoor, maar - als de aard van het werk dat toelaat – ook elders. Daar waar hij of zij zich prettig bij voelt. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben een creatieve kijk op techniek.

OfficeGrip staat voor gespecialiseerd ICT-advies. Met tien jaar ervaring zijn wij dé specialist in het inrichten, installeren en beheren van de hybride Cloud oplossingen voor onze klanten. Bij OfficeGrip staat een zeer klantgerichte en professionele service centraal.

Ons klantenbestand bestaat uit vele bekende Non Profit organisaties en dienstverleners in het MKB segment. Met een jong, deskundig en flexibel team leveren wij hoogwaardig maatwerk gebaseerd op de verschillende Microsoft technologieën.

OfficeGrip is Microsoft Cloud Accelerate partner en Small Business partner. We hebben groot vertrouwen in de Cloud strategie van Microsoft en in de producten als Office 365 en Azure. We richten ons dan ook primair richten ons op de toepassing hiervan bij onze klanten en prospects, Waar nodig vullen we deze diensten aan met oplossingen van andere partners.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat biedt OfficeGrip?
 • Uitdagend en afwisselend werk in een topteam met fantastische collega's en leuke klanten.
 • Uiteraard krijg je een laptop van de zaak.
 • Volop mogelijkheden voor het behalen van Microsoft certificeringen of het volgen van overige relevante cursussen en trainingen.
 • Heel veel ruimte voor het realiseren van eigen ideeën en initiatieven.
Wie is OfficeGrip?
Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf. In het bijzonder richten we ons, als één van de eerste 'Tier-1' Cloud Solution Providers in Nederland op Microsoft Cloud diensten. We hebben daarover dan ook intensief contact met Microsoft, op zowel commercieel als technisch vlak. Met een jong, deskundig en flexibel team leveren wij hoogwaardig maatwerk gebaseerd op de verschillende Microsoft technologieën.
 
Heb je interesse?
Twijfel dan niet langer en stuur je motivatie en CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marjolein Meijer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT medewerker in regio Oud Gastel
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oud Gastel