Contact

Red Data Innovations B.V.
P.J. Oudweg 4
1314CH Almere Flevoland NL

036-7600711
Score: 10.0
Stemmen: 2

Red Data Innovations B.V.

Vacatures & Werken bij Red Data Innovations B.V.

  • Red Data Innovations B.V.
  • Almere, Flevoland
  • 11 - 50 medewerkers
  • 036-7600711

Contactpersoon openstaande vacatures: De heer Carl Naumann

Red Data is een ICT dienstverlener en is door een ondernemende en betrouwbare organisatie die klanten op ICT-gebied ontzorgt en inspireert om hun succes te vergroten.

Red Data zorgt ervoor dat organisaties kunnen blijven vertrouwen op de (klant)data die ze hebben door deze te controleren, te schonen en te valideren, waardoor de data passend wordt of blijft.

Hierbij is het tot stand brengen van langdurige relaties essentieel: met onze klanten, partners en onze medewerkers.

Dit realiseren wij door vertrouwen op te bouwen en continu te investeren in mensen, technologieën. Onze gedreven, ervaren en gecertificeerde professionals geven hier dagelijks inhoud aan. Zij communicatief vaardig en voelen zich betrokken bij de organisatie. Door deze instelling hebben wij opdrachten en projecten succesvol afgerond en heeft Red Data mooie, uitdagende opdrachten en projecten in portefeuille.

Onze visie

Wij geloven in het creëren van een informatieplatform voor klanten en medewerkers. Met de inzet van onze oplossingen en kennis willen we dan ook het gebruik en de creatie van informatie stimuleren. Dit doen we door het optimaal inzetten van de aanwezige ICT-capaciteit en de nadruk te leggen op gebruikersinteractie en businessanalyse. Business ownership van ICT en het centraal stellen van de toepassing zijn hierbij de sleutels tot succes. Zowel voor het efficiënt organiseren van beheervraagstukken als voor het realiseren van nieuwe projecten, producten en innovatie.

Kernwaarden

Hoe werken we bij Red Data? We hebben vijf kernwaarden geformuleerd die ons scherp en alert houden. Zo gaan we met elkaar om, intern en met onze relaties. Onze kernwaarden zijn:

We tonen betrokkenheid;
We zijn in balans;
We hebben passie voor ons vak;
We ontwikkelen onze kennis en ervaring;
We delen kennis en innovaties.

Met de inzet van onze producten, oplossingen en consultancy leveren we onze klanten een concrete bijdrage aan het informatielandschap en het realiseren van hun doelstellingen. Typische rollen die we vanuit Red Data vervullen zijn die van DBAer, Software ontwikkelaars op .NET en C#, SharePoint ontwikkelaars, Auditor, Projectleider, Business Consultant, Business Intelligence Consultant, Datamigratiespecialist en Data warehouse Consultant.

Onze kerncompetenties ontwikkelen we naast het uitvoeren van opdrachten door het actief delen van innovaties met onze klanten. De (geautomatiseerde) Datawasstraat en SoDa (sentimentanalysetool) zijn hier een voorbeeld van. Op deze manier hebben onze klanten optimaal profijt van de beschikbare technologische mogelijkheden.

Red Data Innovations B.V. (maakt onderdeel uit van Red Data Group (Holding) B.V.
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere Stad

Red Data Innovations B.V. Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures