Vacature Cloud Infrastructure Engineer - Leiden

Leiden

Universiteit Leiden
 • Universiteit Leiden Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Het Agile/ Scrum Cloud team binnen Infra Services is verantwoordelijk voor het realiseren van een continu veilige, stabiele en flexibele cloud-infrastructuur, (multi-cloud met onder andere IAAS en PAAS-omgevingen), waarop systemen en applicaties voor de domeinen onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering kunnen draaien. Onze private cloud oplossing is op basis van VMware Cloud Foundation (ESX, VSAN, NSX, vRA, vRO, vROPS) , Puppet, Ansible, git en Red Hat Satellite.
We zijn op zoek naar een collega die ons team komt versterken, nieuwe kennis meeneemt en ervaring heeft met SCRUM/ Agile werkwijze. Je hebt een DevOps “mentalilteit”, gevoel voor automation en je weet nieuwe technieken je snel eigen te maken. Je levert graag een bijdrage aan het team, deelt kennis en ervaring en hebt oog voor de klant/gebruikers. Je weet hun wensen en behoeften goed in kaart te brengen

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo werk- en denkniveau met een gerichte IT opleiding (bijvoorbeeld Informatica);
 • Kennis van en ervaring met VMware cloud foundation;
 • Kennis van en ervaring met het programmeren en automatiseren met bash / python / javascript, Puppet , Ansible;
 • Ervaring met het ontwikkelen aan deployment en orchestration;
 • Ruime Ervaring met Linux (RedHat, Ubuntu) en Windows beheer;
 • Ervaring met gangbare technologieën voor netwerk, storage, virtualization, containerization en ecosysteem tools voor automation en monitoring;
 • Ervaring met de SCRUM, Agile werkwijze.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.790 - € 4.402 p/m
Overige info Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.790,- en maximaal € 4.402 ,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10).
Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op de website.
Verklaring omtrent het gedrag (VOG)
In de dagelijkse werkzaamheden krijg je te maken met vertrouwelijke informatie. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar je staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed.
Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Erik Rietkerk, teamleider operations, e-mail [email protected], telefoonnummer: +31 71 527 6957.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet.

Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities. Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten, wetenschappers, en medewerkers. Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Infrastructure Engineer in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden