user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Developer JAVA - Hippo bij Universiteit Leiden

Developer
Universiteit Leiden
 • Universiteit Leiden
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 28 - 32 uur p/w
Functieomschrijving De Universiteit Leiden is continu haar universitaire websites aan het uitbreiden en verbeteren. We doen dit op basis van het Hippo CMS. Binnen het Agile/scrum ontwikkelteam zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven JAVA Developer.

Als Developer bent u dagelijks bezig met het programmeren; u zorgt voor de (door)ontwikkeling van de website, de inrichting van het Hippo CMS en de koppelingen met andere applicaties. U ontwikkelt /test deploymentscripts en ondersteunt bij migraties. Verder ondersteunt u uw collega’s in complexe situaties en bewaakt het overzicht. U denkt graag mee over ingewikkelde technische keuzes en vindt het een uitdaging om met collega’s verschillende inzichten en standpunten te delen. U bewaakt tevens de kwaliteit van het product door het schrijven van automatische units, integratie en regressie tests. U bent in staat het gehele ontwikkelproces te beoordelen.

lees meer

Functie-eisen
 • We zijn op zoek naar een collega die vanzelfsprekend goed kan programmeren en, bij voorkeur, het Hippo CMS kent. De huidige versie is versie 11 en jaarlijks upgraden wij naar de volgende versie.
 • Als developer weet u zich dit snel eigen te maken evenals de tooling en programmeertalen. We werken met Hippo CMS, Java 8, Jira, Confluence, Git en Jenkins.
 • U beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en over een afgeronde relevante (ICT-) opleiding binnen het vakgebied.
 • Voor deze functie is ervaring essentieel; meerjarige werkervaring in Agile/scrum teams met vergelijkbare complexe (web-)omgevingen. Opgedaan binnen, bij voorkeur, universitaire- of onderwijsorganisaties.
 • Kennis van infrastructuur en architectuur principes is mooi meegenomen.
 • U bent analytisch, positief kritisch met oog voor resultaat, voelt zicht verantwoordelijk voor proces en product en een communicatief ingestelde teamplayer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de centrale ICT dienstverlener van de Universiteit Leiden. Met ongeveer 130 collega’s, ondersteunen wij onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Denk daarbij aan het beheren van het agglomeratienetwerk en de VOIP telefoniediensten, de identity en access management (IAM) infrastructuur, de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, alsook de ontwikkeling en het beheer van de universitaire werkplekvoorzieningen. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij steeds meer Agile wordt gewerkt. De dienstverlening is belegd binnen de afdelingen Customer Relations (klantprocessen & relatiebeheer), Operations (server-/netwerkbeheer en bedrijfsvoeringsystemen), Development (ontwikkeling en projectmanagement), Strategy & Facilities (security, architectuur, inkoop & contractmanagement). De komende periode ligt de focus op de eindgebruikerdiensten, data management, identity & access management en hybride cloud. Prachtige uitdagingen waar we voor staan en die vragen om vakmanschap en betrokken collega’s.

Ons Hippo team bestaat uit een mix van ervaren interne en externe ontwikkelaars, een pas afgestudeerde ontwikkelaar, een functioneel beheerder, tester, een externe frontent developer en product owners (die goed op elkaar zijn afgestemd). Het team werkt 100% agile/scrum en levert in sprints van 3 weken. Belangrijke beslissingen neemt het team zelf. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.709 - € 4.274 p/m

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2709 ,- en maximaal € 4274 ,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij/sollicitatieprocedure-en-arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Developer JAVA - Hippo bij Universiteit Leiden
Score: 8.7
Stemmen: 51

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden