Vacature QA Engineer / Software tester - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

Eijsink B.V.
  • Eijsink B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Quality Assurance – jij bent kwaliteitsbewaker ten top. Niks gaat in productie voordat het getest is en de geautomatiseerde teststraat heeft doorlopen. Als QA Engineer heb je naast een technische passie dus écht oog voor kwaliteit, borg je dit binnen het scrumteam en breng je die focus over op onze software engineers!

Hoe het bij ons gaat
Als QA Engineer ben jij van A tot Z betrokken bij het bouwen van software: van het opstellen en valideren van de requirements tot en met het bouwen van testscripts en de uitvoering van de testen. Nieuwe releases gaan pas door als ze langs jouw geautomatiseerde teststraat zijn gegaan. Je hebt een proactieve houding en krijgt de ruimte om het proces verder te perfectioneren en nieuwe ontwikkelingen toe te passen. Het is een complexe en afwisselende omgeving: alle facetten van het QA komen binnen het scrum team aan de orde. En daar hou je van, want je bent graag van end to end betrokken bij de bouw van het systeem!

lees meer

Functie-eisen Waarom we jou zo gaaf vinden
Als QA Engineer heb je een ruime ervaring met testautomation en het organiseren van een kwaliteitfocus in een scrum team in een Agile omgeving. Je hebt eerder gewerkt met tools zoals bijvoorbeeld Cucumber, Selenium en JMeter. Daarnaast ben je goed ingevoerd in de actuele methoden en technieken die er zijn op Testgebied; een TMAP Next of ISTQB certificaat op zak is een pré, zodat je direct volop aan de slag kunt binnen de Eijsink scrumteams. Daarnaast ben je iemand die makkelijk communiceert en een team meeneemt in de noodzaak van en focus op Quality.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Waarom je voor ons kiest
Naast een uitdagende baan met uitstekende ontwikkelmogelijkheden bieden wij natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden en kun je rekenen op een team van ambitieuze professionals. Bovendien moedigen we actief vakmanschap aan, gaan we naar conferenties, elke dag een heerlijke lunch van de zaak, iedere vrijdag een borrel en heel veel fun op je werk samen met jouw collega’s!

Meer over Eijsink
Wij ontwikkelen ijzersterke software waarmee we ondernemen gemakkelijker maken. Denk maar aan kassasystemen. Personeelsplanning. Bar-/keukenmanagement. Tafelreserveringen. Bestelsites. Van horeca tot retail, van leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij ons aankloppen. 24/7 spelen we proactief in op de markt. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden we zo zekerheid voor onze klanten.

Dankzij zo’n 240 betrokken topcollega’s die… Weet je, als we álles willen vertellen wat we doen, zijn we nog wel even bezig. We laten het liever gewoon zien.

Goed verhaal, ik zeg doen! Yes! Froukje en Marijke ontvangen graag je motivatie met CV via de sollicitatieknop. Je kunt natuurlijk ook eerst met Jan-Dirk Bel (jouw toekomstig leidinggevende) bellen voor het antwoord op je vragen: 0880 55 66 77.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij maken kassa's. Personeelsplanning. Bar-/keukenmanagement. Tafelreserveringssoftware. Websites en webshops. Van horeca tot retail, van leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij ons aankloppen. 24/7 spelen we proactief in op de markt. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden we zo zekerheid voor onze klanten. Dankzij zo'n 220 betrokken topcollega's die … Weet je, als we álles willen vertellen wat we doen, wordt het zo'n tl;dr. We laten het liever gewoon zien. Laat je horen!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Hengelo (OV) Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hengelo (OV)