Vacature Project Management Ondersteuner (PMO) - Publieke Veiligheid - Rotterdam

Rotterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Position Description

Ben jij een betrokken PMO professional die de klant ondersteunt, ontzorgt en van aanpakken weet? Een echte meedenker die ziet wat er moet gebeuren en snel actie onderneemt? In deze uitdagende rol ben je mede verantwoordelijk voor de realisatie van complexe projecten en oplossingen binnen het veiligheidsdomein.

Wat ga je doen?
Als Project Management Ondersteuner (PMO) zorg je voor een goede en kwalitatieve projectadministratie. Je werkzaamheden zullen bestaan o.a. uit: Het bewaken van de richtlijnen van issuemanagement voor de projecten; Het assisteren van de projectmanagers bij het opstellen van de projectplanningen en communicatieplannen en het bewaken hiervan; Het inbedden van het risicomanagementproces binnen de projecten; Het signaleren van afwijkingen en het opstellen van afwijkingsrapportages; Het verzamelen van voortgangsoverzichten en het signaleren, analyseren en rapporteren van afwijkingen. Je bent het centrale communicatie aanspreekpunt en zorgt voor het onderhoud van de intranetsite van het project. Ook het geven van methodische ondersteuning voor PRINCE2 en Agile aan projectmanagers en het zorgen voor de bewaking van de richtlijnen voor kwaliteitsmanagement van het project behoren tot jouw taken. Daarnaast bereid je stuurgroep vergaderingen voor. Je maakt de verslagen en zorgt voor monitoring en opvolging van actiepunten.

Wat breng je mee?
Je bent gedreven professional die het leuk vindt om klanten te ontzorgen. Je benadert de zaken met een kritische instelling, beschikt over een dosis gezond verstand en weet resultaten te boeken. Je houdt van uitdagingen, weet precies hoe de lijnen lopen binnen een organisatie en voelt je comfortabel om op alle niveaus samen te werken. Je hebt interesse in de publieke veiligheidsmarkt. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO opleiding en affiniteit met ICT;
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
• IPMA-PMO/ IPMA-D / P3O / PRINCE2 of gelijkwaardige certificeringen;
• Kennis van Scrum / Agile;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod?
Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.


“Wij willen het beste uit jou halen!
Are you ready to be part of our story?"


Waar kom je terecht?
Als Project Management Ondersteuner kom je te werken voor onze Politie unit onderdeel van de sector Overheid.
De Politie is er altijd. Een klant die staat voor het beschermen van de democratie, het handhaven van de wet en het gezag op straat. De politie heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie werkt actief samen met burgers en partners.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. CGI is één van die partners en is zeer actief binnen de Politie op het gebied van Business Intelligence en burgerparticipatie.
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden. Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team.

Interesse?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Nog niet overtuigd? Dan geven we je 6 redenen om bij CGI te solliciteren

Vragen over de functie? Stel ze aan Jeffrey Cras, Director Consulting Services via 06- 5731 3955 of via [email protected]
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via [email protected]

Wij werken niet samen met externe partijen.
Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.
De kracht van CGI zit in het uitstekende teamwork. Dat is altijd het fundament geweest van onze projecten. Samen successen boeken door het maximale uit elkaar te halen. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden, al is dat het natuurlijk niet. Ons geheim? De samenhang tussen vakinhoud en de omgang tussen collega’s onderling zijn de ingrediënten van ons succes. Niet voor niets scoren we hoog op klant- en medewerkerstevredenheid. Dat zegt genoeg!

Als jij aan je verhaal bij CGI begint, verbeter je niet alleen de levens van andere mensen maar doet CGI hetzelfde voor jou. Wij zijn toegewijd aan jouw persoonlijke groei en welzijn.
Of je nu een startende of een ervaren IT-professional bent, CGI biedt jou mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
Onze kleine, zelfsturende teams houden je geïnspireerd en helpen je om wat je goed doet, nóg beter te doen. Met meer dan 76.000 experts wereldwijd vind je bij ons een enorme bron aan kennis, ervaring en ondersteuning waar je op terug kunt vallen.

lees meer

Contactpersoon CGI Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Programmamanager in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam