Vacature Experienced Software Configuration Management Engineer - High Tech & Electronics - Eindhoven

Eindhoven

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Position Description

Werk jij graag op de rand van technische mogelijkheden? Wil jij jouw technische kennis en creativiteit gebruiken voor het realiseren van innovatie oplossingen voor software development?

Wat ga je doen?
Jouw rol is om veelal binnen (internationaal) teamverband bij te dragen aan de realisatie van technische complexe oplossingen voor software development. Hieronder vallen professionele systemen en processen voor build-, release- en versiemanagement gebaseerd op best practices in software development. Daarnaast zal je de juiste afstemming moeten bewerkstelligen tussen de betrokken afdelingen. Het is jouw uitdaging om onze klanten te helpen met het professionaliseren van hun software development proces in een snel veranderende wereld.

Wat breng je mee?
Jij pakt uitdagingen met beide handen aan. Je bent sociaal en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent een gedreven en ondernemende professional die vooroploopt in zijn vakgebied. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde relevante (informatica) WO / HBO opleiding;
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
• Enkele jaren ervaring met software ontwikkeling (C, C++, C#/.Net of Java);
• Enkele jaren ervaring met software met Unix/Linux systemen en scripting (Perl, Python, Shell);
• Ervaring met één of meer van de volgende systemen:
o Versie management systemen (b.v. Git, Clearcase);
o Build and test management systemen (b.v. Make, Jenkins, Gradle, Bamboo);
o Repository Management systemen (b.v. Artifactory, Nexus).

Waar kom je terecht?
Binnen de High Tech unit zijn wij verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe klanten. Dit zijn naast multinationals ook bedrijven aan de top van het MKB. Zo kunnen we jou de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden en kun jij jouw entrepreneur schap (verder) ontwikkelen. Als productiebedrijven in het huidige economische klimaat succesvol willen opereren, zullen ze hun bedrijfsvoering moeten transformeren. Bedrijven moeten zich ontwikkelen tot digitale ondernemingen. CGI heeft een jarenlange relatie met vrijwel alle grote spelers binnen de High Tech markt en helpt hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd.

Naast ons werk bij de klant zijn wij met de communities van CGI onderling veel bezig met uitdagende projecten om de geest scherp te houden en de sfeer gezellig. Wij vinden het leuk om vanuit de inhoud met onze gezamenlijke passie bezig te zijn. Zo organiseren we kennissessies, online games waarbij je echt even je verstand moet gebruiken en dagen we onze collega’s steeds uit om met nieuwe ideeën te komen waardoor wij creatief blijven en ons blijven ontwikkelen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Alexander Kriek via +31 6 51 983 681 of [email protected]

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Contactpersoon CGI Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Configuration Engineer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven