Vacature Director Consulting Expert - Utilities - Arnhem

Arnhem

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Ben jij een thought leader op het gebied van Digital Transformation binnen de Utilities markt? En ben jij de vooruitstrevende innovator die onze klanten helpt verder te digitaliseren?

Wat ga je doen?
Als Director Consulting Expert (DCE) heb je een visie op belangrijke thema’s als Security, ITOT, Geo ICT of Data analytics en zie je de relatie naar IT oplossingen. Hierbij weet je de dienstverlening van CGI te koppelen aan de bijbehorende IT vraagstukken. Je hebt een netwerk binnen de Utilities Markt van waaruit je kansen voor CGI in de markt opspoort en ontwikkelt. Ook ben je voor onze klanten een ‘trusted advisor’ en in staat om sterke (klant)relaties op te bouwen zodat je de CGI expertise zichtbaar maakt. De DCE geeft dit vorm vanuit betaalde opdrachten bij onze klanten. Je verzorgt content marketing (publicaties, white papers, blogs, etc.), vertegenwoordigt CGI tijdens events en op fora en jaagt actief innovatie initiatieven aan.
Je bent tevens een echte teamspeler die in staat is de consultants van de unit mee te nemen in het concept en te betrekken bij business development en sales trajecten.
De DCE is het aanspreekpunt voor CGI professionals voor de ontwikkeling van hun materiedeskundigheid. Je bent als DCE onderdeel van het Management Team van de unit. Het MT wordt gevormd door de Vice President Consulting Services en 4 Director Consulting Services. Op termijn is er de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van Vice President Consulting Expert (VPCE).

Wat breng je mee?
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Een zelf startende en ondernemende professional die graag met anderen samenwerkt. Je hebt interesse in en kennis van ontwikkelingen in het utilities domein, nieuwe business modellen en technologieën. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• 10 tot 15 jaar kennis en ervaring binnen Utilities met business en IT oplossingen;
• Ervaring als consultant rondom digital transformation in het bijzonder rond Security, ITOT, Geo ICT of Data analytics;
• Ruime ervaring met het ontwikkelen van concepten en/of proposities op het gebied van digitalisering in het utilities domein;
• Ruime ervaring met het initiëren van innovatie in het utilities domein.

Waar kom je terecht?
Als Director Consulting Expert kom je te werken voor de business unit Utilities & Water binnen de sector VCI (Vital Civil Infrastructures). Deze richt zich op digitale transformatie in het utilities domein. Vanuit deze unit helpen wij onze klanten bij de energietransitie.
Binnen VCI sector hebben we te maken met een diversiteit aan klanten verdeeld over verschillende units. Iedere markt heeft te maken met zijn eigen uitdagingen. De telecomindustrie verandert door technologische voortuitgang en veranderend consumentengedrag. Energieleveranciers hebben te maken met de transitie naar duurzame energie. En door de stijgende vraag naar energie staat de olie- en gasindustrie voor grote uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om succesvol te kunnen zijn, hun bedrijfsvoering moeten transformeren. CGI helpt om deze transitie te versnellen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector wordt geconfronteerd. Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collega’s wereldwijd werken wij in toegewijde teams. Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Global?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Bert Klaasen via (06) 5205 7684 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem