Vacature Cloud Solution Architect - Aviation - Amsterdam

Amsterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Ontwikkelingen op het gebied van IT gaan alsmaar sneller. Digitale transformatie en daarbij het migreren en leveren van diensten uit de Cloud is een belangrijk thema waar organisaties zich in toenemende mate mee bezig houden om de positie op de markt te kunnen behouden of verder te versterken. Wil jij hier als Cloud Solution Architect een bijdrage aan leveren?

Wat ga je doen?
Wij bieden je een geweldige kans om als Cloud Solution Architect bij ons aan de slag te gaan, waarbij het continue blijven innoveren van het dienstenportfolio aansluitend op de vraag uit de markt key is. Met dit portfolio onder de arm ondersteunt de architect onze klanten met het maken van de juiste beslissingen door het definiëren van Cloudstrategieën en -oplossingen en bewaak je uiteindelijk ook dat alles conform alle eisen en wensen geleverd wordt.
Je bent voor onze klanten de gesprekspartner op het gebied van Cloud Solution Architectuur op verschillende niveaus en je bent ook in staat om jouw kennis en actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied over te brengen en te delen met jouw CGI collega’s.

Wat breng je mee?
Als Cloud Solution Architect ben je een teamspeler en klantgericht. Je hebt een sterke focus op Cloud technologische ontwikkelingen op de markt en bouwt relaties en onderhoudt deze met klanten en partners. Je bent in staat jouw omgeving te adviseren richting de optimale oplossing op basis van het gevraagde en daar draagvlak voor te creëren. Je kent de inhoud goed en bent in staat om ook een inhoudelijke bijdrage te leveren aan projecten bij het opzetten van platformen. En je bent bekend met de Agile manier van werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Daarnaast heb je:

- Een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding;
- Minimaal 5 jaar werkervaring als architect op het gebied van systeemontwikkeling en -integratie in een agile context;
- Aantoonbare, relevante werkervaring in een soortgelijke functie en omgeving(en);
- Kennis van en ervaring met architectuurmodellering zoals UML en Archimate, en agile werkwijzen als Scrum, SAFe en/of BusDevSecOps;
- Relevante Cloud certificeringen.
- Beheersing van de Nederlandse taal.

Waar kom je terecht?
Als Cloud Solution Architect kom je te werken voor de unit Aviation binnen de sector Transport & Logistics. De wereld wordt steeds intelligenter, waarbij mensen, apparaten en diensten van bedrijven allemaal met elkaar verbonden zijn. De digitalisering van onze klanten in het luchtvaart domein is ons werk. CGI helpt luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en luchtverkeersleiding succesvol te zijn, in teamverband en zelfstandig. CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale luchthaven, de reis van de passagier en het optimaliseren van het onderhoud van de vloot.

CGI helpt ook andere Nederlandse bedrijven en instellingen voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. Tevens word je lid van CGI’s architectuurpractice en ga je profiteren van ons uitgebreide opleidingsprogramma en onze solide, innovatieve benadering van het architectenvak. (link: https://www.cginederland.nl/nl/architectuur). Kortom, een leuke en interessante omgeving waar je als architect kunt kiezen uit een diversiteit aan opdrachtgevers en een diversiteit aan technologieën, en wordt ondersteund door een diversiteit aan expertise en collega’s.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Rik Glansbeek (Director Consulting Services) via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of via [email protected]

Benieuwd naar onze Transport en Logistiek expertise? Kijk dan snel op www.cginederland.nl/nl/verkeer-en-vervoer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam