Vacature Pega consultant - Banking - Amsterdam

Amsterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Wil jij werken op het snijvlak van business en IT binnen de bancaire sector? Heb je ervaring met PEGA en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als PEGA consultant ben je betrokken bij het leveren van uitdagende PEGA-oplossingen. Je werkzaamheden bestrijken een breed terrein en zijn zeer afwisselend. Van het installeren en upgraden van Pega tot werken aan projecten met decisioning, robotics en artificial intelligence en case-management aspecten.
Je werkt voor diverse opdrachtgevers waarbij kennis van en ervaring met continuous delivery, automated testing en deployment belangrijk is. Als lid van een DevOps-team ben je verantwoordelijk voor het veranderen en onderhouden van de geleverde IT-oplossingen. Je houdt hierbij rekening met operationele aspecten zoals onderhoud, stabiliteit, performance en beveiligingseisen. Vanuit Nederland bedienen we op PEGA vlak ook andere landen binnen Europa. Wanneer je ambitie hebt om internationaal te werken biedt deze rol daarvoor ook zeker de mogelijkheid.

Wat breng je mee?
Je bent een allrounder binnen het DevOps team. Je bent sociaal en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je durft de verantwoordelijkheid te nemen voor het volledige software-ontwikkelingsproces. Daadkrachtig, doortastend, met de drive om continu te verbeteren. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO of WO opleiding met een sterke IT component;
• Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van systemen met behulp van PEGA;
• Minimaal een PEGA CSSA certificering;
• Kennis van decisioning, artificial intelligence en robotics is een pré.

Waar kom je terecht?
Als PEGA consultant kom je te werken voor de business unit Banking binnen onze sector Financial Services. CGI speelt een vooraanstaande rol bij de veranderingen in de financiële wereld. Wij werken voor en met ruim 2.500 financiële instellingen op honderden locaties wereldwijd. Daardoor begrijpen wij de uitdagingen in deze markt. In veel gevallen bouwen wij met onze klanten aan de bank en verzekeraar van de toekomst. Wij helpen hen bij transformaties en het realiseren van groei en winstgevendheid. Daarbij maken wij gebruik van een breed portfolio aan services en oplossingen. Betere klantbediening, ondersteuning bij nieuwe regelgeving en efficiënte inzet van informatietechnologie zijn belangrijke thema’s. Tevens helpen wij financiële instellingen en hun klanten zich te beschermen tegen de bedreigingen die de digitalisering met zich meebrengt.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to be part of something dynamic

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Nagesh Dhaninkal via +31 (0)6 22 9398 33 Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam