Vacature Senior Cyber Security Consultant - Rotterdam

Rotterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op het gebied van Cyber security waarbij je meewerkt aan veiligheid en weerbaarheid in een digitale wereld?

Wat ga je doen?
Als Senior Cybersecurity specialist ondersteun je onze klanten bij het managen van complexe security-vraagstukken op basis van gedegen risicoanalyses en wet- en regelgeving en adviseer je hen over de nieuwste ontwikkelingen. Samen met collega’s bouw je dagelijks aan de veiligheid van Nederland en organisaties die hier actief zijn.Onze klanten beschermen tegen ICT dreigingen. De opdrachten variëren van het ontwerpen van de beveiliging van netwerken, ethical hacking, public key infrastructure implementaties, risk en compliance opdrachten tot aan het opzetten van security monitoring en organiseren van incident response werkzaamheden. Je vervult verschillende rollen van Security Consultant, Security Architect tot projectleider. Iemand die awareness weet te genereren en zorgt dat de IT veilig kan worden gemoderniseerd. Je helpt onze klanten verder door het adviseren en implementeren van beveiligingstechnieken.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en hebt passie voor alles wat met IT/Cyber security te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten. Je hebt minimaal een HBO werk en denkniveau met een sterke ICT component, beschikt over minimaal 5 jaar ervaring op het vlak van cybersecurity, waarbij aanvullende certificeringen gerelateerd aan cyber security een pre zijn.

Waar kom je terecht?
Binnen onze flexibele organisatie heb je de mogelijkheid om te werken binnen ons Security Operations Center, waar we omgevingen van onze klanten op beveiligingsincidenten monitoren of juist werken aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen om de omgevingen van onze klanten nog beter te beschermen. Binnen CGI heb je deze ruimte, omdat wij de klantfocus voorop hebben en je een klant dus in hele korte tijd door en door leert kennen.

De maatschappij maakt een digitale transformatie door. Digitalisering leidt tot exponentieel meer data die worden gegenereerd en gedeeld tussen (overheids)organisaties, burgers en bedrijven. Adequate maatregelen tegen bedreigingen en inbreuken van buitenaf op netwerk- en informatiebeveiliging worden steeds belangrijker. Daarom gaat digitalisering gelijk op met een effectieve aanpak van cybersecurity en privacy, om waardevolle data te beschermen en vertrouwen in (overheid)dienstverlening te borgen. Cybersecurity is niet langer slechts een IT-probleem. Overheden en bedrijven zijn zich steeds meer bewust van de risico’s van cybercrime en willen anticiperen op bedreigingen en onverwachte situaties.

Binnen de CGI Academy vind je trainingen die je helpen om je te blijven ontwikkelen. Veel van onze members (zoals we onze medewerkers noemen) volgen trainingen als OSCP, OSWP, CISSP of CISM.

We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story ?

Meer informatie?
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Mark Hartman (Director Consulting Services) via 06 29070400 of [email protected] of Johan Jumelet (Subject Matter Expert Cyber Security) via 06 2315 2089 of [email protected]
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam