Vacature Crypto Specialist (PKI/HSM) - Banking - Amsterdam

Amsterdam

CGI Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Ben jij geïnteresseerd in Cyber Security en vind je het leuk om samen met internationale collega’s aan onze diensten op het gebied van Public Key Infrastructuur (PKI) en Digitale Certificaten te werken?

De wereld verandert snel en bedreigingen voor organisaties en infrastructuur zijn allang niet meer fysiek waarneembaar. Voor elke organisatie is het cruciaal om in te spelen op huidige en toekomstige bedreigingen en moeten gevoelige informatie en bedrijf kritische resources adequaat worden beveiligd. Met onze Public Key Infrastructuur en Digitale Handtekening dienstverlening beveiligen we de systemen en netwerken van onze klanten volgens de hoogste veiligheidseisen, en maken we onderlinge communicatie veilig en betrouwbaar.

Ben jij een hoogopgeleide professional met een technische achtergrond en ambieer je een carrière in onze internationale Cyber Security dienstverlening, dan is CGI op zoek naar jou!

Wij zoeken Medior en Senior Crypto (Public Key Infrastructuur, HSM) Specialisten die een carrière ambiëren in de Cyber Security en samen met onze internationale collega’s onze Crypto dienstverlening verder willen uitbouwen.

Wat ga je doen?
Als Crypto specialist ondersteun je onze klanten bij het opzetten, implementeren en beheren van PKI en HSM omgevingen. Om onze dienstverlening beter te leren kennen bieden we jou een opleidingstraject aan in Zweden. Daar ga je met ons Crypto team aan de slag en wordt je bekend gemaakt met onze Public Key Infrastructure en Certificaten beheer dienstverlening. Na de opleiding ben je bekend met onze dienstverlening en het managen van de bijbehorende operatie en moet je zelfstandig kunnen meedraaien in de implementatie projecten bij onze klanten.

De Crypto specialist rol is een technische rol waarmee je de ontwikkeling en integratie van PKI en HSM systemen en processen helpt verbeteren. Als het implementeren van dergelijke oplossingen jou energie geeft en bereidt bent om in het buitenland deze kennis en ervaring op te doen, dan pas je bij CGI!

Wat neem je mee?
• Een afgeronde HBO/ WO opleiding informatica of vergelijkbaar
• Goede kennis van ICT infrastructuur , netwerk en informatiebeveiliging
• Goede kennis van Crypto (PKI, HSM, etc)
• Ervaring met Open Source oplossingen (bijvoorbeeld EJBCA, open SSO)
• Ervaring met Operations en het Operations Management
• Bekend met Linux / Unix en in bezit van Java vaardigheden
• Gestructureerd kunnen werken en goed met documenteren
• Open, positief en leergierig
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Waar kom je terecht?
Als Crypto Specialist kom je te werken voor onze Sector Financial Services CGI speelt een vooraanstaande rol bij de veranderingen in de financiële wereld. We werken voor en met ruim 2.500 financiële instellingen op honderden locaties wereldwijd . Daardoor begrijpen we de uitdagingen in deze markt. In veel gevallen bouwen we met onze klanten aan de bank en verzekeraar van de toekomst. Wij helpen hen bij transformaties en het realiseren van groei en winstgevendheid. Daarbij maken we gebruik van een breed portfolio services en oplossingen. Betere klantbediening, ondersteuning bij nieuwe regelgeving en efficiënte inzet van informatietechnologie zijn belangrijke thema’s. Tevens helpen we financiële instellingen en hun klanten zich te beschermen tegen de bedreigingen die de digitalisering met zich meebrengt.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend

Are you ready To be part of our story?

Meer informatie?
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Carlo Busman via +31 6 519 919 16 of [email protected] Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam