Vacature Engineer Mission Critical Systems - Infrastructure - Rotterdam

Rotterdam

CGI Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Ben jij de expert die graag meehelpt bij het doorgronden van complexe, missiekritische systeemlandschappen voor onze klanten? Ben jij degene die een toekomstvast systeem ontwerpt en zo de mobiliteit van Nederland helpt verbeteren?

Wat ga je doen?
Als Engineer Mission Critical Systems ben je werkzaam binnen de unit Infrastructure in de sector VCI (Vital Civil Infrastructure). Een dynamische omgeving waar veel uitdagingen liggen. Denk daarbij aan bruggen, tunnels, waterkeringen, spoor- en autosnelwegen, waar betrouwbaarheid en beschikbaarheid van groot belang zijn. Wil jij bijdragen aan het specificeren van de systemen bij onze klanten met een kritische én coöperatieve instelling? Onze members maken het verschil!

Wat breng je mee?
• Afgeronde HBO/ WO Science & Engineering opleiding met sterke affiniteit tot ICT;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Medior niveau; of eventueel junior niveau met de mogelijkheid om op afzienbare termijn door te groeien naar medior niveau;
• Minimaal 3 tot 7 jaar relevante werkervaring met software ontwikkeling (C++, .Net of Java);
• Ervaring met Linux is een pré;
• Kennis van Industriële Automatisering en ervaring in dit domein;
• Ervaring met het schrijven van specificaties en ontwerpen;
• Ervaring met verificatie en validatie volgens ISO 15288, documentatie in J-STD-016;
• Kennis van FTA/FMEA;
• Ervaring met RAMS-eisen en modellering met UML/SysML;
• Kennis van Enterprise Architect, DOORS, SDW en versiebeheersystemen;
• Verder ben je flexibel, klantgericht en een teamspeler, én beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Waar kom je terecht?
CGI is als marktleider op het gebied van stormvloedkeringen (SVK) betrokken bij de Europoort-keringen (o.a. Maeslantkering), Oosterscheldekring, Ramspol en de Hollandse IJsselkering. Het team van experts werkt voornamelijk vanuit ons CGI kantoor Rotterdam, maar ook op locatie bij de klant (Delft, Rotterdam en Lelystad).

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Meaningful?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met René Grin via 06 1019 3448 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam