Vacature Director Consulting Services - Smart Logistics - Rotterdam

Rotterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Ben jij een ondernemende leider met ervaring in de Logistieke Sector die het leuk vindt om uitgedaagd te worden? Kun jij met jouw expertise en netwerk de marktpositie van CGI verder ontwikkelen?

Wat ga je doen?
Als Director Consulting Services (DCS) - Smart Logistics ben je de spil in de dienstverlening van onze organisatie. Je bent een vakspecialist die verantwoordelijk is voor het onderhouden en ontwikkelen van sterke relaties bij bestaande en nieuwe klanten. Je hebt een leidende rol in business development activiteiten en staat in voor de kwaliteit van de geleverde diensten met als doel excellente klanttevredenheid, het behalen van omzetdoelen, het bereiken van winstgevendheid en member tevredenheid.
Daarnaast motiveer je en stuur je een team van CGI members aan. Je zorgt ervoor dat je team steeds beter wordt. Je neemt ze mee in de ontwikkeling van nieuwe diensten bij jouw klanten, je werft nieuwe talenten en zorgt voor de professionele groei van de medewerkers in jouw team. Je ziet kansen en weet die te vertalen naar de brede CGI portfolio. Je deelt jouw expertise, visie en industriekennis met klanten en collega’s van CGI. Je weet je aandacht te balanceren tussen resultaten, betrokkenheid en kwaliteit. Je bent toegankelijk en staat open voor tegenspraak en ideeën. Je bent een ‘trusted partner’ voor onze klanten tot op C-Level en werkt met jouw team aan het verbeteren van de strategische positie van CGI. Om maximale verbinding te houden met jouw klant en de markt, ben je 50% van de tijd ingezet op een “assignment".

Wat breng je mee?
De rol van Director Consulting Sevices is zeer divers en een schitterende uitdaging voor de gedreven ICT professional die toe is aan een verbreding in zijn/haar werk. Met de nodige ervaring als consultant in een corporate organisatie en een relevant netwerk weet je op een creatieve manier hoe je deze rol succesvol kunt maken. Je hebt eerder gewerkt in de Logistieke sector.
Jij vormt het inhoudelijk geweten in een team of organisatie en verbindt alle deskundigen omdat jij ze begrijpt. Jij hebt vanzelfsprekend ervaring in een commerciële omgeving en denkt vanuit klantvraag en klantbehoefte richting IT-strategie. Jij stelt een strategische roadmap op en gaat de dialoog aan met stakeholders om een concreet plan te realiseren. Daarnaast ben jij voortdurend met de klant in gesprek over oplossingen en transformatietrajecten.
Verder heb jij:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in een technische studierichting, IT e/o Logistiek Management;
• Zeker 6 tot 10 jaar aan ervaring op één van de volgende gebieden: IT Management, IT Strategy, Managed IT, Data Analytics, Software Development, Agile/Scrum/DevOps, Business Development, Sales en Delivery;
• Ervaring met Continuous Delivery practices;
• Ervaring met contracten en financieel management;
• Ervaring met leidinggeven aan en coachen van een team.

Waar kom je terecht?
Als Director Consulting Sevices kom je te werken binnen de sector Transport & Logistics. De wereld van alle logistieke bedrijven is ontzettend in beweging en digitale transformatie is key in de hedendaagse werkelijkheid en de toekomstbestendigheid. Gedreven door de vragen en eisen van hun klanten, innoveren zij in hoog tempo hun systemen, producten en diensten. De nieuwste technologische ontwikkelingen bieden unieke mogelijkheden voor innovatie waarbij klantvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan.
Onze klanten zijn de grote logistieke dienstverleners van Nederland. Als IT-dienstverlener van wereldformaat werken wij voor bijna alle Top 100-merken. Zo kunnen we je de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden. Wij hechten daarnaast veel aan een sterke competentie ontwikkeling en interne activiteiten.
Wij werken in kleine teams van maximaal 15-20 personen en daarmee is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling via talent-ontwikkelingsprogramma’s en certificeringen. Wij noemen onze medewerkers members omdat zij daadwerkelijk (gedeeltelijk) eigenaar worden van CGI. Je hebt inspraak in de koers van het bedrijf.
Deze complexiteit wordt nog versterkt door de beweging die we doormaken richting een realtime online wereld, waarin klanten verwachten dat financiële diensten altijd en overal beschikbaar zijn. Ook dat is onderdeel van de digitale transformatie. Onze experts op het gebied van Cyber Security, Cloud, Software Development, Agile/Scrum-DevOps en Data Analytics helpen onze klanten deze digitale transformatie te realiseren.
De wereld van mobiliteit en logistiek staat voor grootscheepse veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan on-demand business modellen, vraagsturing, de impact van autonoom vervoer, de verdergaande urbanisatie en uitdagingen rondom home delivery.
Het is niet langer hetzelfde nét wat efficiënter doen; nieuwe concepten worden ontwikkeld waarbij slimme IT de enabler is. De toekomst van mobiliteit en logistiek begint vandaag.
CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. En waar mensen snel en veilig kunnen reizen en transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam, rekening houdend met onze begrensde infrastructuur en over alle modaliteiten heen: de weg, het water, het spoor en in de lucht. CGI gelooft dat dit alleen mogelijk is wanneer wij vergaand samenwerken met klanten, partners en kennisinstituten (binnen en tussen de verschillende modaliteiten). CGI noemt dit Move Smarter!

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Rewarding?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Bob de Leeuw (Vice President Consulting Services) via (+31) 6 10375731 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam