Vacature Business Consultant Digital Transformation - Manufacturing & Smart Services - Maastricht

Maastricht

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Word jij enthousiast als het gaat over het ontwerpen en implementeren van innovatieve oplossingen op het gebied van Artificial Intelligence, Advanced Analytics of Robotics Process Automation (RPA)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Business Consultant Digital Transformation help je onze klanten met het krijgen van inzicht in hun verbeterpotentieel en je zet dit om in concrete verbeterplannen. Je analyseert problemen en bedreigingen en genereert op basis hiervan oplossingen en alternatieven. Daarbij creëer je draagvlak voor de verandering. Binnen de unit ben je het aanspreekpunt voor Digital Transformation proposities en topics.
Je vormt onderdeel van een breed team aan business consultants op o.a. de volgende topics: Artificial Intelligence, Advanced analytics, en Robotics Process Automation. Als teamspeler neem je de anderen mee in jouw plannen en trajecten.

Wat breng je mee?
Je bent van nature nieuwsgierig en hebt een proactieve houding. Je bent sociaal, communicatief vaardig en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Je bent klantgericht en een echte teamspeler die graag resultaat behaalt samen met het team. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• Minimaal 3 jaar kennis en ervaring rondom Digital Transformation en change management;
• Ruime ervaring in en kennis van financiële en manufacturing processen;
• Ruime ervaring met het implementeren van continu verbeterprogramma’s (bv. WCOM, TPM, Lean, Six Sigma, Kaizen, etc).

Waar kom je terecht?
Als Business Consultant Digital Transformation kom je terecht bij een van onze units Financial Services of Manufacturing CoE. Om concurrerend te blijven moeten wensen, behoeften en producten sneller ingevuld en op de markt gebracht kunnen worden.
CGI bedient alle naast grote Nederlandse Pensioenuitvoerders, Pensioenverzekeraars en Pensioenfondsen ook toonaangevende industriële klanten in het Zuiden van het land. Wij helpen hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. Wij nemen onze klant mee naar de wereld van morgen!

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Kevin van den Berg via 06 8314 8976 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Seren Taylan via (088) 564 0000 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Contactpersoon CGI Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Maastricht Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Maastricht