Vacature Informatie Analist - Transport - Rotterdam

Rotterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Wil jij je als informatie analist verder ontwikkelen in een innovatieve en uitdagende omgeving? Wil jij mede verantwoordelijk zijn voor het vervoer van de toekomst?

Wat ga je doen?
Als informatie analist werk je aan uitdagende projecten bij onze logistieke en transport klanten. Je draagt bij aan het leveren en ontwikkelen van innovatieve en complexe systemen door de spil te zijn tussen de business en de IT teams. Je gaat werken aan projecten bij onze logistieke en transport klanten en helpt zo mee aan de toekomst van het (openbaar) vervoer in Nederland. Binnen onze opdrachten staan duurzaamheid en klanttevredenheid voorop en dat is dan ook jouw passie.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard, kunt goed communiceren met alle niveaus binnen een organisatie en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een passie voor IT en dan vooral voor de vertaalslag van nieuwe concepten en ideeën naar uitvoerbare projecten en programma's.
Je bent gewend om te werken in een DevOps omgeving en voelt je comfortabel in het kortcyclisch werken in sprints. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten.
Je beschikt over minimaal een HBO werk en denkniveau met een sterke ICT component. Je hebt 3 tot 5 jaar relevante ervaring op het vlak van informatie analyse. Aanvullende certificeringen gerelateerd aan informatie analyse zijn een pré.

Waar kom je terecht?
Voor onze Public Transport unit zijn wij op zoek naar informatie analisten met minimaal 3 jaar ervaring. Bij ons kun je in de praktijk jezelf verder ontwikkelen op uitdagende opdrachten en grootschalige projecten. Verder kun je aan je theoretische kennis werken door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten in een inspirerende community.
Naast ons werk bij de klant, delen we kennis en discussiëren we met collega’s binnen de unit en vakgroepen over nieuwe ontwikkelingen binnen ons klantgebied en jouw specialisatie. Hieruit komen inzichten die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie reis van onze klanten.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Amazing?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Peter Mondeel (Director Consulting Services) via (06) 2049 2375 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Saira Khan via (088) 564 0000 of via [email protected]
Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam