Vacature GE Smallworld Ontwikkelaar - Utilities - Rotterdam

Rotterdam

CGI Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Wij zoeken een Geo-ICT Smallworld ontwikkelaar met interesse in de nieuwste ontwikkelingen in de Energiemarkt!

Wat ga je doen?
Wist je dat CGI het grootste bedrijf is met een eigen Geo-ICT community? Dat we ook in verschillende landen waaronder Nederland de koploper zijn op het gebied van Geo-ICT dienstverlening?
We breiden onze Geo-ICT activiteiten nog steeds verder uit. Zo zijn wij ons vooral aan het richten op de nieuwste ontwikkelingen in de energiemarkt en de daarbij horende energietransitie. Het CO2 neutraal maken van de samenleving is onze doelstelling en jij kan daar een actieve bijdrage aan leveren!
Onze Geo-ICT practise in Nederland heeft een unieke positie verworven op het gebied van GIS. We zijn de enige grote System Integrator met een practice volledig toegespitst op dienstverlening in het Geo-ICT domein. Daarnaast zijn wij partner van alle grote GIS leveranciers en werken we in alle marktsegmenten. Samen met 60 Geo-ICT collega’s in Nederland en 400 Geo-ICT collega’s wereldwijd werk je aan uiteenlopende projecten, zowel nationaal als internationaal. Aangezien dit werkveld met een grote snelheid uitbreidt, zijn wij op zoek naar versterking van ons team Geo-ICT Smallworld Development.

Wat breng je mee?
Nieuwsgierig naar de functie? Als Smallworld Ontwikkelaar werk je in een GE Smallworld omgeving aan development en consultancy.
Bouw mee aan geografische informatie systemen voor het beheren van elektriciteitskabels en hoogspanningsmasten of geef advies bij ruimtelijke analyses om te bepalen welke gasleidingen aan vervanging toe zijn. Of ontwikkel een oplossing zodat bij een grote waterleidingbreuk de monteur precies weet welke afsluiters dichtgedraaid moeten worden en welke adressen zonder water zitten.
Wij richten ons daarbij ook op de integratie met andere systemen zoals SAP, SCADA systemen, etc. Met jouw kennis van Geo-ICT lever je een belangrijke bijdrage aan innovatieve projecten. Je denkt mee met onze klanten in zowel Nederland als in het buitenland.
Herken jij je in gedrevenheid waarbij teamwork en kennisdeling voorop staan? Dan pas jij goed in ons team. En je hoeft natuurlijk niet stil te staan; Wij zorgen voor een trainingsprogramma op maat.
Verder heb je de volgende kwalificaties:
• Relevante HBO/WO opleiding;
• Ervaring met programmeren bij voorkeur in Magik of Java.
Gewenste kwalificaties:
• Algemene kennis van Geo-ICT of kennis van andere GIS omgevingen;
• Affiniteit met de energie sector en de versnelling van de energietransitie;
• Ervaring met Object georiënteerd ontwikkelen.
Competenties:
• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Waar kom je terecht?
CGI is een end-to-end global ICT dienstverlener die werkzaam is in diverse markten, waarbij jij werkt vanuit het Utilities team in Nederland waar we vol inzetten op de energietransitie. Nieuwsgierig? Kijk dan ook even op onze website. Eén van de strategische pijlers is ons proximity model, dat betekent dat we nauw samenwerken met onze klanten vanuit onze kantoren door het hele land. Wij hebben ondernemerschap hoog in het vaandel en dat kenmerkt zich door een platte en toegankelijke transparante organisatie met volop ruimte

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Interesting?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Henry Heine via (06) 4016 2889 of via [email protected]
Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam