Vacature Cybersecurity Consultant - Amsterdam

Amsterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Ben jij cybercriminelen graag te slim af en vind je het leuk om na te denken over beveilingsrisico's en maatregelen in de financiële dienstverlening?

Wat ga je doen?
Als Cybersecurity Consultant bij CGI help je grote financiële dienstverleners veiliger te maken. Je werkt mee aan het informatiebeveiligingsbeleid, voert risico analyses uit, stelt beheersmaatregelen op, weet dit te vertalen naar praktische maatregelen en kan de klant in begrijpelijke taal uitleggen wat de risico's en maatregelen zijn. Als Cybersecurity Consultant werk jij namens CGI voor diverse financiële instellingen en krijg je daarmee de unieke gelegenheid om invloed uit te oefenen op het informatiebeveiligingsbeleid of de handhaving daarvan.
Jij bent een belangrijke schakel tussen de wensen van de klant en de oplossingen die wij bieden. Als ervaren inhoudsdeskundige heb je kennis over IT risico management, het vertalen van IT risico’s naar bedrijfsrisico’s en ben je in staat om te adviseren wat en hoe onze klanten hier het beste mee om kunnen gaan. Het analyseren en beoordelen van bedrijfsprocessen en daarbij relevante IT-systemen is voor jou gesneden koek. Vanuit jouw senior rol is jouw enthousiasme om samen met jouw collega’s belangrijke ontwikkelingen bij de klant te identificeren en met vernieuwende en innovatieve ideeën te komen, waarbij je rekening houdt met de IT risico’s die hiermee gemoeid zijn. Het sparren met de business, maar ook met architecten, ontwikkelaars, testers en operationele beheerders in CGI's Security Operations Center staat jou op het lijf geschreven.

Wat breng je mee?
Je hebt een passie voor cybersecurity, bent op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en vindt het leuk om hier op dagelijkse basis mee bezig te zijn.
Daarnaast ben je actief met je zelfontwikkeling bezig wat betekent dat je over de benodigde certificeringen zoals CISSP, CRISC of een IT auditing achtergrond beschikt.
Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau met een sterke ICT component maar ook met een opleiding in criminologie, psychologie of forensisch onderzoek kun je een prima invulling geven aan de beoogde rol. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het vlak van cyberSecurity.

Waar kom je terecht?
Als Cybersecurity Consultant kom je te werken in de unit Insurance & Pensions in de sector Financial Services. CGI heeft een actieve Cybersecurity community waar je deel van gaat uitmaken. Bij ons kun je in de praktijk jezelf verder ontwikkelen op relevante projecten en aan je theoretische kennis werken door het volgen van trainingen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something meaningful?

Meer informatie
Meer informatie over deze vacature en wil je eens van gedachten wisselen? Neem contact op met Jarno Houkes (Director Consulting Services) via 06 - 5335 3224 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 0000 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam