Vacature Senior Retail Business Consultant - Retail & Consumer Products - Amsterdam

Amsterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Werk jij graag aan actuele thema’s en innovatieve oplossingen? Wil jij opereren op het snijvlak van business en IT om klanten verder te helpen bij de realisatie van hun digitale strategie?

Wat ga je doen?
Omnichannel is niet nieuw, maar het is nog maar een aantal partijen gelukt om deze ultieme customer experience te implementeren. Velen worstelen met de vraag hoe een integrale en persoonlijke klantervaring kan worden geboden. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat wanneer er een transactie plaatsvindt de klantbehoefte ook waar gemaakt wordt? En wat betekent dit voor de achterliggende, vaak complexe, IT-infrastructuur? Als Retail Business Consultant ga jij meebouwen aan onze groeiende Retail praktijk. Je identificeert business vraagstukken en vertaalt deze naar innovatieve IT oplossingen. Je vervult verscheidende rollen, van uitvoerend tot adviserend en sturend.

Wat breng je mee?
Jij bent klantgericht, resultaatgericht en analytisch aangelegd. Jij bent proactief, communicatief sterk en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Ook ben je in staat om zelfstandig één of meerdere projecten te leiden. Daarnaast ben je een echte teamplayer die samen met zijn team graag resultaat behaalt. Een actueel netwerk in de Retail markt is een echte pré. Ook heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• 7 tot 10 jaar werkervaring in Retail Business rollen, met een focus op innovatie / supply chain / informatietechnologie, en/of een combinatie;
• Ruime kennis en ervaring op 1 of meerdere gebieden als masterdata, order management, customer journey, content management, In-Store Experience, call center, last mile, etc.

Waar kom je terecht?
Je gaat als Senior Business Consultant werken in de Retail & Consumer Products dienstverlening. In tijden van snelle verandering moet je een voorsprong nemen. Het aantal kanalen waarover bedrijven en dienstverleners in contact staan met hun klanten groeit in rap tempo. Tegelijkertijd veranderen de eisen en wensen van consumenten: zij verwachten een persoonlijke benadering, relevante informatie op het door hen gewenste tijdstip én een ervaring die over alle touch points heen gelijk is – online en offline.
CGI helpt om de allerbeste customer experience mogelijk te maken. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze sector, door de snelle ontwikkelingen in technologie en samenleving, wordt geconfronteerd. Met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Mirjam de Groot (Vice President Consulting Services) via 06 8394 0333 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Seren Taylan via (088) 564 0000 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam