Vacature Technisch IT Project Manager - Global Technology Operations - Enschede

Enschede

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Heb jij als Technisch IT Project Manager ervaring met infrastructuurbeheer projecten? Wil jij een belangrijke rol spelen in het volgens afspraak leveren van onze projecten binnen de infrastructuur outsourcing?

Wat ga je doen?
Als Technisch IT Project Manager ben je door jouw inhoudelijke kennis in staat om als een volwaardige gesprekspartner voor de engineers en onze klanten te fungeren. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en rapporteren over het verloop van de projecten, in termen van voortgang, deliverables, financials en risico’s... Met jouw drive weet jij de projecten succesvol, binnen planning en budget en de afgesproken projectresulaten op te leveren. Dit doe je ook onder andere door:
• Het maken van WBS en planning projecten i.s.m. onze klant en het CGI team;
• Jouw bijdrage bij het opstellen van offertes van nieuwe projecten;
• Het opstellen van RfC’s / runbooks voor projectwijzigingen i.s.m. de klant, de CGI GTO contract architect en het CGI team;
• Overige projectmanagement taken als in de PMBOK processen Integration Management, Scope Management, Time Management, Cost Management, Quality Management, Resource Management, Communications Management;
• Het volgen van het CGI kwaliteitssysteem en projecten uitvoeren volgens de GTO-projectstandaarden met o.a. de QA mate checklist.

Wat breng je mee?
Je bent een ervaren IT Project Manager en je hebt ervaring met technische infrastructuurprojecten. Je opereert vanuit de inhoud en je snapt waar het over gaat. Je bent communicatief vaardig en je kunt acteren in een politieke omgeving. Je bent diplomatiek en stevig genoeg om het klant en CGI belang te kunnen verenigen.
Je kunt omgaan met technische specialisten en bent in staat om hun vertrouwen te winnen. Je werkt zelfstandig en bent creatief in het vinden van oplossingen voor de uitdagingen die zich zullen voordoen. Je bent bedreven in de uitvoering van risico management zodat je productieverstoringen voorkomt. Je werkt nauwkeurig en planmatig en levert op die manier goede resultaten. Je bent bedreven in de opzet van WBS-en en offertes. Je bent flexibel in je inzet. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO of WO opleiding;
• Minimal 5 jaar aantoonbare ervaring als Technisch IT Project Manager in infrastructuurbeheer;
• Bij voorkeur een projectmanagement certificaat (IPMA, ITIL).

Waar kom je terecht?
CGI Global Technology Operations (GTO) heeft infrastructuur in beheer van diverse klanten en datacenters. Naast beheer worden er projecten uitgevoerd ter verbetering en modernisering van de infrastructuur, en infra projecten voortvloeiend uit applicatieve wijzigingen. We beheren uitbestedingscontracten van onze marktgerichte units.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story?

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature, bel of mail Robert Overpelt (Manager Client Management) via (06) 2374 4802 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Seren Taylan via (088) 564 0000 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Contactpersoon CGI Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Enschede