Vacature Vice President Consulting - Expert Cloud - Amsterdam

Amsterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Heb jij de nodige ervaring met grote transities naar public cloud (Azure of AWS) en weet jij wat er nodig is om een sterke relatie op te bouwen met onze klanten? Wil jij jezelf blijven verbeteren en bijdragen aan het zichtbaar maken van onze producten en cloud-proposities?

Wat ga je doen?
Als Vice President Consulting neem jij de leiding in de business-ontwikkeling voor public cloud. Jij ontwikkelt sterke klantrelaties en bouwt deze uit om de CGI-expertise verder zichtbaar te maken. Jij geeft dit vorm vanuit opdrachten bij onze klanten, waarbij jij het verschil maakt. Je brengt focus aan in de CGI public cloud–strategie, waarbij je je zowel richt op onze dienstverlening in financial services als in andere marktsectoren. Jij bepaalt de prioriteiten voor de interne competentieontwikkeling, waarbij je samenwerkt met andere internationale collega’s en onze Global Technology Operations (GTO). Binnen onze unit ben jij verantwoordelijk voor de initiatie, planning en realisatie van public cloud thought leadership. Dit omvat naast het verder ontwikkelen van onze proposities ook het verzorgen van marktuitingen (seminars, white papers, vlogs). Jij bent onderdeel van het Management Team van de sector.

Wat breng je mee?
Je bent een autoriteit op het gebied van public cloud-toepassingen. Je volgt de ontwikkelingen en innovaties op public cloud gebied op de voet en weet deze effectief toe passen. Je hebt een duidelijke visie op business en IT-innovaties op basis van public cloud en kan deze uitdragen op C-level. Verder heb jij:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• Ervaring met het technisch leiden van public cloud-migraties binnen grote enterprise-omgevingen inclusief hybrid cloud- en databasemigraties;
• Een diep technisch begrip van actuele cloud computing-technologieën waaronder Serverless, Landing Zones en guardrails;
• Minimaal 3 jaar hands-on ervaring met Azure of AWS en een public cloud certificering op minimaal Associate–niveau;
• Aantoonbare leiderschapskwaliteiten om zakelijke discussies met klanten te leiden en de public cloud transformatiestrategieën en de technische roadmap vorm te geven;
• Een bewezen staat van dienst in het opbouwen van duurzame relaties met senior IT-executives in grote en strategische accounts;
• Ervaring met het toepassen van risk & compliance processen in een public cloud-omgeving binnen een sterk gereguleerde omgeving;

Waar kom je terecht?
Als Vice President Consulting Expert Cloud kom je te werken voor metromarket Financial Services. CGI speelt een vooraanstaande rol bij de veranderingen in de financiële wereld. Wij werken voor en met ruim 2.500 financiële instellingen op honderden locaties wereldwijd . Daardoor begrijpen wij de uitdagingen in deze markt. In veel gevallen bouwen wij met onze klanten aan de bank en verzekeraar van de toekomst. Wij helpen hen bij transformaties en het realiseren van groei en winstgevendheid. Daarbij maken wij gebruik van een breed portfolio services en oplossingen. Betere klantbediening, ondersteuning bij nieuwe regelgeving en efficiënte inzet van informatietechnologie zijn belangrijke thema’s. Tevens helpen wij financiële instellingen en hun klanten zich te beschermen tegen de bedreigingen die de digitalisering met zich meebrengt.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Joe Knightly via
(+31) 6 2292 8717 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 0000 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam