Vacature Test Engineer - Manufacturing & Smart Services - Maastricht

Maastricht

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Wil jij de kwaliteit van onze systemen op een nóg hoger niveau brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Test Engineer zet jij jouw kennis in van techniek en testen binnen uitdagende projecten van onze klanten. Nieuwe technologieën bieden onze klanten de kans om op een innovatieve wijze zaken te doen. Onze klanten zijn afhankelijk om het vertrouwen van de markt te behouden, hierbij speelt betrouwbaarheid een essentiële rol. Je houdt je bezig met technisch uitdagende testopdrachten zoals het automatiseren van testsets, performance testen, acceptatietesten, etc. Hierbij gebruik je state-of-the-art test tools en werk je voornamelijk op Agile wijze.

Wat breng je mee?
Je bent communicatief vaardig en navigeert gemakkelijk binnen zowel CGI als de klantorganisatie. Je volgt de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. Je beschikt over de nodige analytische vaardigheden en bent een gestructureerde werker. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke IT component;
• Minimaal 3 jaar werkervaring, waarvan 2 jaar als testspecialist;
• Ervaring met tools zoals HP QTP/ALM, Selenium, JMeter, SoapUI, Jira;
• Kennis en certificeringen op het gebied van gestructureerd testen en verschillende testtechnieken zoals TestFrame®, TMap Next en ISTQB;
• Ervaring met het programmeren in Java, .NET, of Javascript is een pré, net zoals het werken in DevOps teams.

Waar kom je terecht?
Als Test Engineer kom je te werken voor onze unit Government, Health, Manufacturing & Smart Services. Binnen de Metro Markt Zuid heeft CGI een jarenlange relatie met een aantal grote klanten in Zuid-Limburg.
Wij beheren diverse state-of-the-art systemen waarbij je kunt denken aan systemen waarmee we voor alle mobiele providers nummerportabiliteit faciliteren. Ook analyseren wij productiedata van petrochemische industrie installaties om patronen te herkennen waarmee we de continuïteit kunnen optimaliseren. Vanuit de verschillende DevOps teams bouwen en beheren wij diverse systemen. Kwaliteit, als essentieel onderdeel van onze werkwijze, willen we graag op een hoger niveau brengen onder andere door nog beter te gaan testen.
Het zijn hechte teams die met name vanuit ons kantoor in Maastricht werkzaam zijn. Af en toe een korte trip naar het buitenland hoort tot de mogelijkheden, maar het meeste kunnen we remote vanuit onze vestiging in Maastricht afhandelen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Meaningful?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Kevin van den Berg via 06 8314 8976 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Alex Lute via (088) 564 00 00 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Contactpersoon CGI Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Maastricht Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Maastricht