Vacature Network Infrastructure Specialist - Global Technology Operations - Amstelveen

Amstelveen

CGI Nederland
  • CGI Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Position Description

Wil jij de hoofdrol spelen bij innovatie en vernieuwing van infrastructuur, meewerken aan nieuwe oplossingen en adviseren bij selectie van nieuwe technologieën? Beheer uitvoeren op enterprise omgevingen samen met multidisciplinair inzetbare collega’s?
De IT-ontwikkelingen maken jouw werk als Network Infrastructure Specialist uitdagender dan ooit en je volgt de ontwikkelingen rondom Security nauwlettend.
Graag dagen we jou uit om samen met jouw toekomstige collega’s in teamverband te werken aan klant-specifieke oplossingen binnen klantomgevingen.

Wat ga je doen?
Je werkt samen met collega’s die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld hardware en technische infrastructuren voor onze klanten. De werkzaamheden zullen voornamelijk worden uitgevoerd vanaf één van onze beheerlocaties, vanuit huis maar ook op locatie bij de klant.
Daarnaast zul je proactief naar de infrastructuur van de klant kijken en verder adviseren. Je werkt mee aan implementatie van nieuwe oplossingen, transitie- en transformatieprojecten van technische infrastructuur.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met Netwerk / Security te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten. En verder:
• Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau met een sterke ICT kennis;
• Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met implementatie, ontwerp en architectuur van complexe netwerken. Kernbegrippen zijn: LAN, WAN, TCP / IP, BGP, IPv6, IPSEC, wireless networks, network security (VPN, firewalls, IDS), remote access;
• Je hebt aantoonbare kennis en/of ervaring met één of meer van de volgende technologieën: Juniper of Cisco networking technologies, Wireless LAN op basis van Cisco, Meraki of Aruba Networks, Load Balancing op basis van Cisco, F5 of Citrix NetScaler, Security oplossingen van Fortinet of Pulse Secure.

Waar kom je terecht?
Voor onze unit zijn wij op zoek naar Netwerk Specialist met mimimaal 5 jaar netwerk ervaring. Bij ons kun je in de praktijk jezelf verder ontwikkelen op diverse projecten en aan je theoretische kennis werken door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten.
Naast ons werk, delen we kennis en discussiëren we met collega’s binnen de Netwerk Practice over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie. Inzichten die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie reis van onze klanten.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Sabahudin Husic (Director Consulting Delivery) via (06) 2328 6511 of via [email protected]
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Seren Taylan via (088) 564 0000 of via [email protected]

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Contactpersoon CGI Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amstelveen Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amstelveen