user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

CGI Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5141/aa7d6b75863fab1a2a662c69777ef754/
George Hintzenweg 89
3068AX Rotterdam Zuid-Holland NL

088 564 9000
CGI Nederland
Score: 7.1
Stemmen: 2

CGI Nederland

George Hintzenweg 89, Rotterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland
  • Rotterdam
  • > 250 medewerkers
  • 088 564 9000

CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen maken spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en Andr Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin live ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collegas jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend gemakkelijk aan kunt spreken. Meepraten mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak vakidioten die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrire daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot thought leader met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

Werken bij CGI Nederland? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
10 vervulde ICT vacatures
Technical Software Engineer (vervuld)
CGI Nederland Als Technical Software Engineer draag je veelal in (internationaal) teamverband bij aan de realisatie van technisch complexe oplossingen voor onze klanten. Hierbij volgen we ..
Senior Fi/Co Consultant (vervuld)
CGI Nederland Als Senior Fi/Co Consultant binnen ons SAP-team heb je een voorttrekkersrol in complexe implementatieprojecten en coach je je collega’s als primus inter pares. Je werkt voor..
MIT Traksys Consultant (vervuld)
CGI Nederland CGI’s Nederlandse Manufacturing IT practice heeft zowel nationale als internationale klanten. Onze Manufacturing-activiteiten breiden we zelfs nog steeds verder uit, ..
Innovatieve MIT MES Wonderware Consultant (vervuld)
CGI Nederland CGI’s Nederlandse Manufacturing IT practice heeft zowel nationale als internationale klanten en breidt haar activiteiten nog steeds uit, onder andere in de richting van ..
Ervaren MIT LIMS Consultant (vervuld)
CGI Nederland CGI’s Nederlandse Manufacturing IT practice heeft zowel nationale als internationale klanten. Behalve op Manufacturing Execution Systems voor de industrie richten we ons op ..
Ervaren Microsoft SharePoint Architect Rotterdam/Hoofddorp (vervuld)
CGI Nederland Als ervaren Microsoft Sharepoint Architect ben je binnen onze nog steeds hard groeiende Microsoft SharePoint community verantwoordelijk voor het advies aan onze klanten over ..
Senior HCM Cloud Solutions Consultant (vervuld)
CGI Nederland Als Senior HCM Cloud Solutions Consultant functioneer je op het snijvlak van HR & (Informatie)Technologie. HCM Cloud Solutions richt zich op advies en ondersteuning bij ..
Ervaren GEO-ICT Developer voor verschillende locaties (vervuld)
CGI Nederland CGI is het grootste bedrijf met een eigen afdeling GEO-ICT en de enige systemintegrator met een practice die volledig toegespitst is op dienstverlening in dit domein. ..
ETL Developer (vervuld)
CGI Nederland CGI onderscheidt zich in Business Intelligence (BI) en systeemintegratie. Met ca. 160 BI-specialisten in Nederland – en zo’n 4.000 in de hele wereld! – helpen we onze ..
Ervaren Cyber Security Consultant diverse locaties (vervuld)
CGI Nederland Bedreigingen voor organisaties en de infrastructuur van een land zijn allang niet meer fysiek waarneembaar. Voor elke organisatie is het cruciaal in te spelen op huidige en ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Rotterdam