CGI Nederland

Vacatures & Werken bij CGI Nederland

CGI Nederland
  • CGI Nederland
  • Rotterdam, Zuid-Holland
  • > 250 medewerkers
  • 088 564 9000

CGI is een van s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.
De kracht van CGI zit in het uitstekende teamwork. Dat is altijd het fundament geweest van onze projecten. Samen successen boeken door het maximale uit elkaar te halen. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden, al is dat het natuurlijk niet. Ons geheim? De samenhang tussen vakinhoud en de omgang tussen collegas onderling zijn de ingrediënten van ons succes. Niet voor niets scoren we hoog op klant- en medewerkerstevredenheid. Dat zegt genoeg!

Als jij aan je verhaal bij CGI begint, verbeter je niet alleen de levens van andere mensen maar doet CGI hetzelfde voor jou. Wij zijn toegewijd aan jouw persoonlijke groei en welzijn.
Of je nu een startende of een ervaren IT-professional bent, CGI biedt jou mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
Onze kleine, zelfsturende teams houden je genspireerd en helpen je om wat je goed doet, ng beter te doen. Met meer dan 76.000 experts wereldwijd vind je bij ons een enorme bron aan kennis, ervaring en ondersteuning waar je op terug kunt vallen.

CGI Nederland Vacatures • Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures

Contact

CGI Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/medium.jpg
3068AX Rotterdam Zuid-Holland NL

088 564 9000