Vacature Jr. Support Engineer in regio Den Bosch - Rosmalen

in Rosmalen

Olyses BV
 • Olyses BV
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 32 uur p/w
Functieomschrijving Heb jij nog niet zo lang geleden je opleiding ICT niveau 4 afgerond en wil je nu graag ervaring opbouwen in een boeiende en professionele omgeving? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor ons.

Samen met twee andere collega’s ga je in teamverband onze klanten ondersteunen bij het netwerk- en systeembeheer. Dit doen we op afstand alsook op locatie bij de klant. Je werkt hierbij met een registratiesysteem waarin alle informatie en acties worden vastgelegd en (indien nodig) geëscaleerd naar de 2e lijn.

Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor de 1e lijn support en voert daarnaast met collega’s projecten uit, zoals de oplevering van VoIP centrales, het vervangen van werkplekken en zelfs de nieuwe inrichting/verhuizing van de complete IT infrastructuur van onze klant.
Als eerstelijns support-engineer op onze servicedesk los je onder andere storingen op, voer je veranderingen door en biedt je algemene ondersteuning bij bijvoorbeeld connectiviteitsproblemen met randapparatuur. Ook preventieve beheeracties behoren bij je taken.

Een stevig en breed kennisniveau van IT-systemen en randapparatuur is zeer welkom, maar even belangrijk vinden we de interesse om te leren en met vasthoudendheid (op analytische wijze) “nieuwe” of onbekende problemen op te lossen.

Het is een afwisselende functie waarin je regelmatig onderweg bent in zuid Nederland om bij de klant op locatie werkzaamheden uit te voeren.

lees meer

Functie-eisen
 • afgeronde MBO ICT niveau 4 opleiding;
 • relevante werkervaring is een pré (gebruikersondersteuning, werkplek- en serverbeheer, VoIP);
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • kennis Microsoft Windows/Linux en netwerken;
 • je bent analytisch ingesteld, probleemoplossend en communicatief sterk;
 • klant-, service en resultaatgericht;
 • in bezit van rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Olyses BV is een slagvaardig, veelzijdig en flexibel automatiseringsbedrijf dat actief is op het gebied van het beheren en implementeren van ICT infrastructuren en informatiesystemen. We beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van netwerk- en werkplekbesturingssystemen.

Olyses heeft als kernactiviteit de automatisering van de eerstelijns zorg. We werken voor meer dan 150 huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten. Onze klanten bevinden zich overal in zuid Nederland.

We zijn thuis in de systemen waar de zorg mee werkt en onze automatiseringsoplossingen kunnen door ons zowel vanaf de grond worden opgebouwd, als worden ingepast in reeds aanwezige automatisering. Service is daarbij het sleutelwoord. We besteden veel aandacht aan onze klant en bij onze klant. Dat doen we ook voor de kleinere aspecten van automatisering, met het besef dat ook kleine problemen de werkprocessen van onze klant kunnen verstoren.

Ons bedrijf zal de komende jaren sterk in ontwikkeling zijn, zowel qua klantenportefeuille als dienstverlening. Die groei geeft ook ruimte voor nieuwe medewerkers die kansen zien om het bedrijf te laten groeien, om daarin een nieuwe rol te ontwikkelen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Marktconform op basis van ervaring
Jr. Support Engineer in regio Den Bosch
Score: 7.5
Stemmen: 21

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rosmalen