user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

S&Z Office Services bv
Loire 6
2911HD Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland NL

S&Z Office Services bv
Score: 9.4
Stemmen: 2

S&Z Office Services bv

Loire 6, Nieuwerkerk aan den IJssel

Detacheringbureau voor o.a. ICT, Management ondersteuning, Financieel, Sales en Marketing, Business analyse, Civiele Techniek en Controlling.

Werken bij S&Z Office Services bv? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
50 vervulde ICT vacatures
Application Designer 0363 (vervuld)
We zoeken iemand met een technische peoplesoft achtergrond voor een Peoplesoft Applicatie, bij voorkeur iemand die zelf Peoplesoft geprogrammeerd in het verleden, het gaat om ..
Oracle Portal Specialist (vervuld)
We zijn op zoek naar een Oracle Portal specialist met kennis van pensioenen...
Functioneel Ontwerper 0358 (vervuld)
De functioneel ontwerper moet in staat zijn om zelfstandig te opereren. Hij/zij is verantwoordelijk voor het ontwerpen en het uiteindelijk realiseren van de functies in een ..
Projectmanager EAED (vervuld)
“Technische migratie EAED” De kandidaat is een allround vakman/vrouw en beschikt naast de inhoudelijke vakkennis over het vermogen om snel contacten te leggen, ..
Senior Projectleider (Output Management) (vervuld)
Voor Business Services afdeling KDC-DTO wordt een senior projectleider (Output Management) gezocht. De ideale kandidaat is voldoende initiatief om zelfstandig en proactief om ..
Specialist datawarehousing (vervuld)
Medewerking verlenen binnen een project...
Ontwerper Datawarehouse (vervuld)
Ontwerp, implementatie en ontsluiting van informatiedomeinen in een DWH-omgeving t.b.v. besturing van de business en het voorzien in statistiekbehoeften. Tot het takenpakket ..
Systeem Tester 0292 (vervuld)
We zoeken op korte termijn een ervaren systeem Tester die in staat is een systeem testplan op te stellen en tevens in staat is logische testgevallen op te stellen om ..
Technisch Specialist (vervuld)
o Operationeel contact onderhouden met ICT leveranciers m.b.t. levering autorisatiegegevens o Operationeel contact onderhouden met coördinatoren beveiliging en privacy ..
Application Designer 0321 (vervuld)
RAD (Rapid Application Development) developer. In charge of creating manual adjustment and workarounds that guarantee reporting continuity;..
Business Analyst IT (vervuld)
Business analyses • Business requirements: o Clearifies the desired improvements of IT processes through a project; o Formulates business requirements for IT projects ..
Project Manager IT 0297 (vervuld)
De nieuwe toekomstige ABN AMRO organisatie is kleiner van omvang dan de oude. Diverse systemen moeten aan deze nieuwe omvang worden aangepast. Eén van die systemen is ..
Project Manager IT SEPA DD (vervuld)
Manage the European SEPA Direct Debit Programme in all its aspects ranging from Product Development, IT, Operations, Communication etc. • Liaise with UK/ROI Programme ..
Servicedesk Medewerker 0294 (vervuld)
Servicemanagement AG is een dienstverlenende stafafdeling. Deze afdeling zorgt ervoor dat de geautomatiseerde systemen van AG goed functioneren. De servicedesk handelt ..
Project Manager IT 0293 (vervuld)
Project manager who will be managing business as usual projects for Swift and MIFT payments systems...
Systeem Tester (vervuld)
We zoeken op korte termijn een ervaren systeem Tester die in staat is een systeem testplan op te stellen en tevens in staat is logische testgevallen op te stellen om ..
Databasemanager (vervuld)
• Is verantwoordelijk voor het actueel en accuraat houden van databestanden voor alle UWV-verzendingen (6 miljoen poststukken per jaar) voor marketingdoeleinden; • ..
Projectmanager IT 0283 (vervuld)
Betreft het project: Fraude Preventie & Detectie. Gezocht wordt een full-time PM met brede bankkennis. Teneinde de zogenaamde skimming kosten van debitcards een halt toe ..
Projectmnager IT (vervuld)
In het kader van het besparen op Infrastructurele kosten dienen overtollige PC's en printers fysiek en administratief opgeruimd te worden. Het gaat hier om apparatuur op ..
Oracle Ontwikkelaar 0280 (vervuld)
Het betreft de technische bouw en ontwerpactiviteiten van de Oracle omgeving...
Functioneel Beheerder Oracle Openzorg (vervuld)
De opdrachtgever is een Zorgverzekeraar die gebruik maakt van het Oracle product OHI en/of de OHI Add-on’s. Deze producten zijn gebaseerd op de Oracle technologie, ..
WAS Specialist (vervuld)
Projectnaam en projectcode: Specialist in WebSphere Korte beschrijving project: Implementatie van klantapplicaties in WA en mogelijke LCM klussen Omschrijving ..
Testcoördinator SAP HR/BW (vervuld)
Ondersteunen testcoördinator van een testteam dat HR systemen test. Hoofdzakelijk SAP HR en SAP BW wijzigingen. Eerste aanspreekpunt vanuit de testgroep voor grote ..
Servicemanager/Beheerspecialist (vervuld)
Vooronderzoek “Inregelen Beheer en Onderhoud EAED” De kandidaat is een allround vakman/vrouw en beschikt naast de inhoudelijke vakkennis over het vermogen om ..
Senior Projectleider (Siebel implementatie) (vervuld)
Korte beschrijving project: Implementatie Siebel KCC De Projectmanager is verantwoordelijk voor het in projectverband opleveren van de afgesproken producten en voor de ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Nieuwerkerk aan den IJssel