Vacature IT Infrastructure Consultant - Utrecht

Utrecht

Human Source Group
  • Human Source Group Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als IT Infrastructure Consultant kom je terecht bij een IT-dienstverlener in de regio Utrecht. Je speelt een belangrijke rol in het vertalen van vraagstukken van klanten naar een technisch ontwerp op het gebied van de infrastructuur. Brede en diepgaande kennis op gebied van de Microsoft Cloud is hierin erg belangrijk. In deze rol werk je, zowel op locatie bij de klant als deels vanuit kantoor en/of huis. Je bent primair verantwoordelijk voor het in kaart maken brengen van de behoefte van de klant en het vertalen van deze behoefte naar een concreet technisch plan. Een deel van jouw taken bestaan uit: - Het maken van functionele en technische ontwerpen die in lijn liggen met de behoeften van de klant. - Het, zelfstandig en in een projectteam, uitvoeren van projecten bij de verschillende opdrachtgevers; - Het verzorgen van presentaties tijdens verschillende fases van een project en het leveren van technische input (projectactiviteiten, urencalculatie) voor offertes, in samenwerking met de verschillende managers; - Het signaleren van marktontwikkelingen; - Onderhouden van contacten met partners; - Het actief bijdragen aan de ontwikkeling en innovatie van oplossingen voor klanten.

lees meer

Functie-eisen In de rol van IT Infrastructure Consultant word je o.a. verantwoordelijk voor het implementeren van de behoefte van de klant naar een concreet technisch implementatie ontwerp voor de infrastructuur. Het is daarom belangrijk dat je over de volgende functie-eisen beschikt: - HBO werk- en denkniveau; - Minimaal 3 jaar werkervaring als consultant op het gebied van Microsoft technologie ( Azure IaaS, Enterprise Mobility, Security, Intune); - Brede IT-kennis en affiniteit met werkplek technologieën, security, Cloud Computing, Microsoft Cloud, en server-based computing; - Relevante certificering, zoals MCSA of MCSE; - In staat te communiceren met verschillende stakeholders bij klanten met én zonder kennis op het gebied van IT.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Je komt terecht bij IT-dienstverlener van enkele honderden medewerkers in de omgeving van Utrecht in een hecht team die professionaliteit altijd voorop stelt. Het team waarin je terecht komt bestaat op dit moment uit ongeveer 25 medewerkers; Dit zijn met name consultants en beheerders, zowel technisch als functioneel. Je werkt samen met je team aan meerdere projecten tegelijkertijd in verschillende branches. In deze organisatie is er is er ruimte om je verder te ontwikkelen, Zo is er een persoonlijke ontwikkelingsprogramma die door een eigen opleidings-/traininscentrum gefaciliteerd wordt. Verder biedt de organisatie een loopbaanprogramma waarbij je verschillende richtingen op kunt gaan en je binnen het bedrijf kunt doorgroeien naar een rol die goed bij jouw kwaliteiten past.

lees meer

Salarisinformatie Bruto Max. € 5.500 p/m
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Mogelijkheid om 32 uur te werken;
Overige info Als IT Infrastructure Consultant kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden: 8% vakantiegeld; 25 vakantiedagen; Reiskostenregeling of een leaseauto; Mogelijkheid tot thuiswerken (geen vaste dag(en) mogelijk); Mogelijkheid tot doorontwikkelen; verder leren in het eigen opleidingscentrum; Een goede werk/privé balans.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Desiree Gil Corral
0630265043
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht