Vacature Communicatieve ICT beheerder - Nijmegen

Nijmegen

Spete.nl ICT Diensten B.V.
  • Spete.nl ICT Diensten B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil je afwisselend werk waarin alle gebieden op ICT vlak aan bod komen? In onze organisatie Spete ICT Diensten heb je de vrijheid om initiatief te tonen als ICT beheerder en verbeteringen te initiëren bij onze (MKB) klanten. Bij ons krijg je de kans om systeembeheer taken uit te voeren op afstand en op locatie.
Je bent medeverantwoordelijk voor alle voorkomende ICT werkzaamheden en projecten. Je helpt mensen met technische gebruikers- en/of organisatie brede vraagstukken die betrekking hebben op ICT, zoals cloud diensten, telefonie, werkplek- en serveromgevingen. Sterke communicatieve- en technische vaardigheden zijn belangrijk in deze functie. Je geeft ondersteuning aan alle lagen binnen een organisatie. Het is dus belangrijk dat je je communicatieniveau hierop kan afstemmen en dat je kan inschatten wat de impact van een melding is.
Daarnaast werk je zowel alleen als met je collega’s aan systeembeheer projecten, variërend van de inrichting van individuele clouddiensten tot complete (cloud) server omgevingen. Het betreft een dienstverband op basis 40 uur per week (32 of 36 uur per week is ook bespreekbaar indien gewenst) voor de periode van een jaar met uitzicht op een vast contract. De functie is per direct beschikbaar.

Werkzaamheden
– Tweedelijns problemen analyseren en oplossen
– Beheer en onderhoud Windows/VMWare omgevingen
– Beheer en onderhouden netwerkomgevingen
– Monitoren van de ICT omgevingen
– Meewerken aan projecten voor plaatsing- / vervanging- en uitbreiding van ICT omgevingen
– Opstellen en beheren van documentatie en licenties

lees meer

Functie-eisen – Minimaal HBO werk- en denkniveau
– Communicatief sterk
– Zelfstandig
– Ervaring met een ticketsysteem voor de afhandeling van incidenten
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– In het bezit van rijbewijs B
– Kennis van Windows Server omgevingen
– 1 jaar werkervaring of meer
– Kennis van netwerkomgevingen
– Kennis van een cloud dienst zoals Office 365 of VoIP telefonie is een pré
– In bezit zijn van recent behaalde Microsoft certificaten als MCSA certificering is een pré
– In het bezit zijn van een Cisco certificering als CCNA certificering is een pré

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Spete.nl ICT Diensten is een onafhankelijke ICT leverancier met een focus op MKB klanten in de regio Nijmegen. Door middel van een samenwerkingsverband met onze partners, kunnen wij een breed pakket aan ICT-diensten leveren. Denk hierbij aan telefonie, werkplek-, server-, en netwerkbeheer en bijbehorende support diensten.
Het team van medewerkers bij Spete.nl ICT Diensten blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op ICT gebied door het bijhouden van nieuws, testen van nieuwe producten en het volgen van opleidingen. Met regelmaat organiseren we interne sessies voor kennisdeling. Op die manier profiteren medewerkers van elkaar en blijft het kennisniveau van onze organisatie groeien en gewaarborgd. Daarnaast is Spete.nl Webshops ook een onderdeel van de organisatie. Hieronder vallen meerdere webshops zoals patchkastwinkel.nl en serverkastkopen.nl.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Marktconform salaris met bijbehorende reiskostenvergoeding.
Aantal uur per week 40 uur p/w
Of nader overeen te komen
Overige info Wat bieden wij
Spete ICT Diensten biedt je een baan in een boeiende sector waarin we meegaan met de laatste technologieën. ICT ontwikkeling staat bij ons centraal, en dat kan omdat jij mee ontwikkelt op het gebied van de nieuwste ICT oplossingen. Samen met de andere collega’s vorm je een klein, jong en informeel team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan. Je kunt rekenen op afwisselende werkzaamheden en een goede carrièreplanning met opleidingen en trainingen. Natuurlijk hoort daarbij een salaris dat past bij je ervaringsniveau. In overleg kunnen de werktijden worden aangepast bij jouw wensen. Er worden regelmatig uitjes georganiseerd zoals weekendjes weg en gezellige borrels.

Daarnaast bieden we medewerkers een telefoon en laptop van de zaak.
Er wordt gezorgd voor een oudedagsvoorziening.

Spete ICT Diensten is een onafhankelijke ICT leverancier met een focus op MKB klanten in de regio Nijmegen. Door middel van een samenwerkingsverband met onze partners, kunnen wij een breed pakket aan ICT-diensten leveren. Denk hierbij aan telefonie, werkplek-, server-, en netwerkbeheer en bijbehorende support diensten.

Het team van medewerkers bij Spete ICT Diensten blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op ICT gebied door het bijhouden van nieuws, testen van nieuwe producten en het volgen van opleidingen. Met regelmaat organiseren we interne sessies voor kennisdeling. Op die manier profiteren medewerkers van elkaar en blijft het kennisniveau van onze organisatie groeien en gewaarborgd.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld,

lees meer

Contactpersoon Dhr. D. van Aernsbergen
0248440100
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nijmegen