user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

FPC De Rooyse Wissel https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4841/05ee45de8d877c3949760a94fa691533/
Wanssumseweg a 12
5803LM Venray Limburg NL

0478-530566
FPC De Rooyse Wissel
Score: 8.0
Stemmen: 3

FPC De Rooyse Wissel

Wanssumseweg a 12, Venray

FPC De Rooyse Wissel
  • FPC De Rooyse Wissel
  • Venray
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0478-530566

De Rooyse Wissel is een centrum voor forensische psychiatrie in Venray. We verplegen en behandelen patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Vaak hebben de patiënten een tbs-maatregel, soms een andere strafrechtelijke maatregel of een civielrechtelijke maatregel. Het doel van de behandeling is het risico op een (nieuw) ernstig delict te verminderen. Ruim 400 medewerkers leveren hoogwaardige klinische en transmurale zorg en behandeling aan onze patiënten.

Forensisch psychiatrische polikliniek de Horst (Tegelen en Maastricht) en het Werkhuis (Venray) zijn onderdeel van de Rooyse Wissel. Samen met Stichting Ottho Gerhard Heldring en Ambulatorium (Zetten), Bijzonder Jeugdwerk Brabant (Deurne) en Pactum (Arnhem) vormen we de CONRISQ Groep.

Werken bij FPC De Rooyse Wissel? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
5 vervulde ICT vacatures
Applicatiebeheerder (gericht op EPD), N-Limburg, GGZ, 32-36 uur (vervuld)
FPC De Rooyse Wissel De Rooyse Wissel is een centrum voor forensische psychiatrie in Venray. We verplegen en behandelen patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Vaak hebben de ..
Informatie - Analist (36 uur) (vervuld)
FPC De Rooyse Wissel - Het vertalen van organisatorische vraagstukken naar functionele en technische oplossingen; - Toezicht houden op de ontwikkeling van het datawarehouse op functioneel niveau ..
Medewerker Informatiebeheer (vervuld)
De Rooyse Wissel is een Forensisch Psychiatrisch Centrum in Oostrum waar merendeels tbs-patiënten worden behandeld. Ook forensisch psychiatrische polikliniek de Horst in ..
Medewerkter Informatiebeheer, fulltime, Venray (vervuld)
FPC De Rooyse Wissel De afdeling Informatie ondersteunt het primaire proces, gericht op de in- en externe informatievoorziening rondom de behandeling van patiënten. De ondersteuning van het ..
Systeembeheerder gezocht (vervuld)
FPC De Rooyse Wissel Functie-inhoud: • Zorgdragen voor het goed functioneren van de geautomatiseerde systemen; • Het beheren van de technische apparatuur, verbruikmiddelen, ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Venray