Vacature Allround Support Engineer - Valkenswaard

Valkenswaard

Brabantia
  • Brabantia
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Word jij het eerste IT-aanspreekpunt voor collega's over heel Europa?

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment dus, ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En carrières trouwens ook.

Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen' zorgen we voor de (wereldwijde) productie, marketing, verkoop en distributie van onze “Designed for Living” producten. In de ondersteuning en digitalisering van al deze processen is een steeds belangrijkere taak weggelegd voor IT. Onze IT afdeling bestaat uit 15 specialisten, maar zij kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Daarom zoeken we versterking van een: 

Allround Support Engineer

Wat ga je doen?

Je bent het eerste IT-aanspreekpunt voor de Brabantia medewerkers over heel Europa. Je communiceert direct met onze eindgebruikers en verzorgt eerste en tweedelijns support voor zowel soft- als hardware gerelateerde verzoeken en problemen. Daarnaast werk je ook mee aan uiteenlopende projecten, samen met je directe collega's, andere Brabantianen en onze IT-partners.

Dat alles doe je binnen een hybride IT-omgeving, waarin “on premise” en “cloud” hand in hand gaan. We werken met moderne tools en technologieën als Microsoft Office 365, Azure Active Directory, Microsoft Endpoint Configuration Manager, Windows Server, Citrix Virtual Apps, VMWare, Veaam Backup & Replication. Fortinet Firewalls en HP Aruba switches vormen de basis van onze infrastructuur. 

Fysiek zal je werken vanuit ons hoofdkantoor in Valkenswaard en/of vanuit het Belgische Pelt, waar de grootste fabriek en het centrale distributiecentrum van Brabantia gelegen zijn. 

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Je hebt in de eerste plaats interesse voor en affiniteit met IT, in het bijzonder IT-service management en alles wat daarbij komt kijken. Je hebt middels opleidingen, cursussen of ervaring in gelijkaardige functies de nodige technische bagage opgebouwd. 

Je bent daarnaast communicatief vaardig en kunt zowel in het Nederlands als in het Engels uit de voeten. Je bent een teamplayer, kijkt verder dan je neus lang is, durft kritische vragen te stellen en zoekt altijd naar vernieuwing en verbetering. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wat heeft Brabantia je te bieden?
Wat het werken op de IT afdeling van Brabantia uniek maakt, is de brede waaier aan processen die we ondersteunen. Denk hierbij aan Innovatie, Productie, Distributie, Sales, Marketing en E-commerce. Je komt bovendien in aanraking met alle aspecten van IT: Datacenter beheer, Infrastructuur, Systeembeheer, Security, Data warehousing, Software development, Business intelligence, Projectmanagement, … om er maar een paar te noemen.  Die verscheidenheid - zowel aan de business kant als aan de IT kant - geeft je de kans je kennis te verbreden. Bovendien investeren we ook in opleiding. Zo blijven je IT skills up to date.

Bij Brabantia komt de professionaliteit van een multinational samen met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Een inspirerende omgeving, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een marktconform salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Kom je bij ons team?
Is dit de job voor jou? Stuur dan je motivatie en CV naar hrm @ brabantia.com. Wil je eerst meer informatie, mail ons gerust je vragen of bel met Remco Janssen op het nr. +31 40 2282222. Op www.brabantia.com vind je alles over Brabantia als bedrijf en over ons interessante werkgebied. 

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Support Specialist in Valkenswaard Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Valkenswaard