Vacature Senior .NET ontwikkelaar - Oisterwijk

Oisterwijk

Basiq Dental
  • Basiq Dental
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Basiq Dental in Oisterwijk heeft een prachtbaan voor een doorgewinterde .NET Ontwikkelaar die wil meebouwen aan het succes van de onderneming.

Introductie
Basiq Dental is een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de Europese dentale sector. Het succes van de onderneming komt voort uit onze focus op innovatie en de voortdurende zoektocht naar kansen en verbeteringen en de slagkracht om dat te verzilveren. 
In het licht van onze ambitie zijn wij op zoek naar een Senior .NET ontwikkelaar die het klappen van de zweep kent. Een prachtbaan voor een doorgewinterde .NET ontwikkelaar.
 
De functie
De keuzes die zijn gemaakt op het vlak van ICT hebben ons mede het succes gebracht waar wij trots op zijn. Maar we kijken vooruit. We staan dan ook aan het begin van een fase waarin wij een nieuw fundament leggen om het succes voor de komende jaren te prolongeren. Daartoe fungeer jij als het .NET kenniscentrum van de onderneming. Met jouw heldere visie op architectuur en inzet van ICT binnen een organisatie bouw je mee aan de verdere groei en ontwikkeling van onze onderneming.   

In deze rol heb je met vrijwel alle disciplines binnen de onderneming te maken, waar onder warehouse, logistiek, e-commerce, marketing, verkoop, customer service en Finance. Als afgeleide van de ambities vanuit deze disciplines kom je in samenwerking met je collega's van ICT tot een adequate applicatiestructuur binnen de gekozen toekomstbestendige architectuur. Je stelt een .NET ontwikkelprogramma en zorgt voor de uitvoering. Grotendeels neem je deze zelf ter hand. Indien sprake is van outsourcing voer je de regie daarvan. Je bent iemand die snel en gemakkelijk schakelt tussen UI, backend, middleware en database. 

lees meer

Functie-eisen •    HBO- of universitaire opleiding Informatica of Software Engineering;
•    Heldere visie op architectuur in relatie tot .NET 
•    Zeer complete ervaring als .NET developer C#
•    Gericht op kwaliteit en verbetering van codering (refactoring) 
•    Een brede kennis van het .NET platform (o.a. C#, ASP.NET, WCF, Entity Framework);
•    Ruime ervaring met SQL en SQL-server;
•    Bij voorkeur ervaring met Azure DevOps;
•    Hands-on mentaliteit, pragmatisch en probleemoplossend vermogen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wat bieden wij je?
Wanneer jij ons team komt versterken bieden wij jou een zeer dynamische omgeving bij een van de meest toonaangevende bedrijven in de dentale sector. Omdat jij je talenten en kennis meebrengt, bieden wij jou een omgeving waarin je die ten volle kunt benutten. Een marktconforme salariëring hoort daar uiteraard bij. 

Interesse of vragen?
Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en denk je dat onze intenties passen bij de jouwe? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek. Stuur daarvoor je cv en motivatie aan Jos van Kempen, Assistent Controller en PZ, via deze sollicitatielink: https://tool2mat.ch/6354d582

Vragen over de functie of procedure? Bel Jos op 013-5299067.

Kijk voor meer informatie op www.basiqdental.nl.

Trefwoorden: ICT, .NET developer, c#, SQL, SQL server, informatica, Noord-Brabant, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Oisterwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures