Vacature Applicatie / IT beheerder (28 tot 36 uur), Tilburg

Tilburg

Reijn Retro
 • Reijn Retro
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 28 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een zelfstandig professional applicatie & IT beheerder. Ben jij die pragmatische ICT professional die ons op automatiseringsgebied verder helpt bij het uitvoeren en optimaliseren van onze incasso processen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Bij Reijn Retro werken gedreven en betrokken collega's waaronder een aantal deurwaarders die regelmatig op pad zijn en een binnendienst die verantwoordelijk is voor de financiële, administratieve en juridisch ondersteunende processen. We zijn een dynamisch bedrijf met een solide basis en langdurige relaties met onze klanten. We benaderen het incasso- en deurwaardersvak altijd vanuit de persoonlijke kant van de situatie; wij incasseren Maatschappelijk Verantwoord. Onze opdrachtgevers waarderen dat we altijd voor echte oplossingen gaan die passen bij de situatie die er ligt. Hierbij geloven we sterk in automatisering. Juist de combinatie tussen automatiseren wat kan en menselijk houden wat moet, geeft ons een unieke positie in de markt. Door deze aanpak groeien we gestaag en zijn we in staat de kwaliteit te bieden die onze relaties van ons verwachten. 

Meer informatie over ons vind je op www.reijnretro.nl.

Wat je gaat doen
Binnen onze organisatie is de Applicatiebeheerder verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de diverse applicaties die er binnen ons kantoor draaien. Dit zijn applicaties specifiek voor het incasso en deurwaardersvak, maar ook de gebruikelijke kantoor applicaties. Je ondersteunt je collega's met vragen op zowel gebruikers als op technische vlak. Je verdiept je in de systemen en doet gevraagd en ongevraagd verbetervoorstellen aan de directie om processen nog beter te laten verlopen. Daarnaast ben je ons datageweten. We werken veel met persoonlijke en vertrouwelijke informatie, je zult begrijpen dat security bij ons zéér belangrijk is. Binnen ons security denken heb je dan ook een belangrijke rol. Ook voor het integreren van onze systemen met de systemen van onze (nieuwe) klanten is IT een cruciale factor van ons succes. Hierbij is het jouw verantwoordelijkheid om dat proces soepel te laten verlopen. Uiteraard kan je altijd terecht bij onze leveranciers voor complexe vraagstukken. 
Kortom een zeer diverse uitdagende rol, voor een IT professional die graag alle aspecten van IT beheer terug ziet komen in een overzichtelijke maar uitdagende omgeving met vaste collega's binnen een jong en dynamisch team.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal MBO werk –en denkniveau;
 • IT gerelateerde opleidingsachtergrond;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een allround IT beheer functie waarbij applicatiebeheer een hoofdtaak is geweest.
Als persoon ben je
Punctueel en nieuwsgierig om zaken uit te zoeken en te verbeteren. Je denkt niet alleen in IT domein, maar hebt een bredere bedrijfskundige visie en denkt in bedrijfsprocessen. Je bent kwaliteit gedreven en weet complexe zaken op een eenvoudige manier over te brengen. Je bent didactisch vaardig en hebt het geduld collega's zaken uit te leggen. In je communicatie ben je duidelijk en helder en je voert binnen projectmanagement een heldere structuur.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.600 p/m
Overige info Wij bieden
 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een solide en dynamische organisatie;
 • Een jong en enthousiast team van 10 personen;
 • Een uitdagende job in een platte organisatie;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder een pensioen- en studieregeling;
 • Salaris rond de € 2600,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur).
Standplaats
Tilburg centrum op loopafstand van het Centraal Station.

Meer informatie of direct reageren?
Ben je enthousiast na het lezen van onze vacature? Reageer dan snel via deze sollicitatie link: https://tool2mat.ch/2fa4cd48
Contactpersoon voor deze vacature is Merel van Hoewijk. Merel is bereikbaar via telefoonnummer 013-5838080 of 06 -24229200.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt door Reijn Retro niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: IT, ICT, Applicatie beheer, Systeembeheer, Applicatie, Security, IT Beheer, kantoor automatisering, Tilburg, Waalwijk, 's-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, medewerker, www.reijnretro.nl, www.primatch.nl.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg