Vacature Supply Chain Consultant - Tilburg

Tilburg

Transsmart
  • Transsmart Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij werken bij de Europese leverancier van Cloud Delivery Management Software? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Supply Chain Consultant met ervaring in IT en affiniteit met logistiek. Maak jij onze groeiambities mee waar?

Wat ga je bij ons doen?
In deze uitdagende functie ben je, vanuit ons kantoor in Tilburg, de spil tussen klanten, vervoerders, IT-partijen en de Transsmart organisatie. Je communiceert met deze partijen op verschillende niveaus, van warehouse manager tot directie en van IT ontwikkelaar tot vervoerder. Met jouw reeds aanwezige IT kennis, opgebouwde logistieke ervaring en inlevingsvermogen bepaal je mede het succes van onze oplossingen bij alle partijen.

Je vertaalt de vraag van onze klant naar een oplossing die past op de diensten van de vervoerders. Je configureert/implementeert dit in de Transsmart omgeving die gekoppeld is aan de vervoerder systemen. Nieuwe ontwikkelingen stem je af met onze IT ontwikkelaars en je test de nieuw opgeleverde omgevingen. Je zorgt ervoor dat zaken tijdig en volgens afspraak worden opgeleverd. Je optimaliseert de werkwijze om zo de efficiëntie te verhogen en de workload te verlagen.

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een collega die het leuk vindt om zich te bewegen in een markt met groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven. Je hebt kennis van en ervaring in IT en daarbij ben je nieuwsgierig naar, heb je passie voor en ervaring met transport/logistieke processen. Veelvuldig klantcontact geeft jou energie.
Je bent een kei in plannen en organiseren en daarnaast ben je creatief in het vinden van oplossingen. Je kunt goed samenwerken en communiceren. Een absolute voorwaarde is dat je qua persoonlijkheid stevig bent, vasthoudend, daadkrachtig en stressbestendig. Daarnaast ben je een persoon die in oplossingen denkt en zelfstandig kan werken. Je hebt doorzettingsvermogen, analytisch inzicht en gevoel voor humor.
Omdat het tempo hoog is, gaan we ervan uit dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving en gewend bent zelfstandig en soms onder (tijds)druk te werken. Kortom, je laat je niet gek maken! Bij voorkeur heb je 3 tot 6 jaar relevante werkervaring en heb je een hbo-opleiding afgerond.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wat bieden wij jou?
Wij zijn een moderne, informele en dynamische organisatie waarin je veel vrijheid krijgt en waar eigen initiatief gewaardeerd wordt. Er zijn volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden richting algemene of specialistische functies.

Uiteraard worden jouw werkzaamheden beloond met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op kennis en ervaring.
Daarnaast bieden wij o.a. een laptop, GSM en een pensioenregeling. Natuurlijk bieden wij je de mogelijkheid tot thuis werken. Daarbij hebben wij een mooie werkplek in het Entrada gebouw in Tilburg en een gezellige, hard werkende club collega's.
 
Enthousiast?
We komen graag met jou in contact! Solliciteren kan door het versturen van je sollicitatie via deze sollicitatie-link: https://tool2mat.ch/354371a8
Heb je nog vragen? We vertellen je graag meer over de functie en de organisatie Transsmart. Neem gerust contact op met Ruud Das (Delivery Manager) via 06 549 325 67.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Account, consultant, Delivery manager, logistics, logistiek, omni-channel, commercieel, Supply Chain, fulltime, 40 uur, software, ERP, WMS, applicatie, extern, HBO, WO, klantcontact, dienstverlening, Tilburg, Nederland

lees meer

Bedrijfsomschrijving Transsmart (www.transsmart.com) is onderdeel van de Unifaun-familie: leider op het gebied van Cloud Transport Management Systemen op de Nordic-markt met vestigingen in Nederland, België, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken en Polen. Samen bedient de groep wereldwijd meer dan 100.000 klanten en verwerken we jaarlijks circa 50 miljoen pallets en pakketten in onze systemen.

Transsmart is gekoppeld met meer dan 400 post-, pakket- en LTL / FTL-carriers en biedt hiermee meer dan 10.000 verschillende carrierservices. Zij verwerken momenteel jaarlijks meer dan 90 miljoen pallets en pakketten. De meeste klanten zijn gevestigd in de Benelux, Duitsland en de UK en samen versturen zij van- en naar ruim 150 landen wereldwijd.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Tilburg
Vergelijkbare ICT Vacatures in Tilburg