Vacature E-Learning Consultant - Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

SMS Implementation Engineers
 • SMS Implementation Engineers Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Freelance
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een communicatieve en creatieve e-Learning Consultant met trainingservaring die graag vanuit een kleine en betrokken organisatie in een toonaangevende, internationale hightech organisatie in de regio Eindhoven wil werken? Reageer dan nu op deze vacature.

We leveren ruim 15 jaar didactische ondersteuning aan organisaties bij het invoeren van automatiseringssystemen. We doen dit voor vaste opdrachtgevers in onder andere de productie- hightech- en food industrie, met een team van vaste gedreven e-Learning Consultants en een pool van freelance specialisten.

We breiden ons team uit met enkele e-Learning Consultants voor 32 – 40 uur per week.

Jouw functie
Voor deze functie werk je voornamelijk voor één grote opdrachtgever in de regio Eindhoven. Je creëert innovatieve, stimulerende leeromgevingen in een hightech omgeving. Je ontwikkelt e-Learnings en geeft daarnaast individueel of groepsgewijs instructies. Je werkt samen met e-Learning Consultants van SMS en tijdelijke collega’s van de opdrachtgever op locatie.

lees meer

Functie-eisen Je kunt je goed inleven in de ander en hebt een passie om kennis begrijpelijk over te brengen. Je pakt nieuwe materie snel op en houdt ervan op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de wereld van e-Learning, zoals VR. Je kunt uit de voeten met blended learning, bent creatief, gedreven en flexibel en wil graag de beste kwaliteit leveren.

Verder zijn de volgende aspecten belangrijk voor ons:
 • Je hebt ten minste HBO denk- en werkniveau (technische / exacte achtergrond)
 • Je kunt uitstekend communiceren in zowel Nederlands als Engels
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring met het maken van e-Learning en leeromgevingen en het ontwikkelen en geven van trainingen. Je hebt bij voorkeur een didactische achtergrond
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en affiniteit met automatisering; je kunt goed omgaan met technische content
 • Je bent effectief in projectmanagement, weet de juiste vragen te stellen aan de projectmanagers, de juiste prioriteiten te stellen, verwachtingen te managen, goed te plannen en deadlines te halen
 • Je gaat werken met software als Articulate Storyline 360 of Adobe Captivate, SAP Enable Now, TT Knowledge Force en Adobe Creative Cloud. Het is handig dat je hier ervaring mee hebt of krijgt. Vaardigheid met het creëren van animaties is ook fijn.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving We leveren ruim 15 jaar didactische ondersteuning aan organisaties bij het invoeren van automatiseringssystemen. We doen dit voor vaste opdrachtgevers in onder andere de productie- hightech- en food industrie, met een team van vaste gedreven e-Learning Consultants en een pool van freelance specialisten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat kan je van ons verwachten?
Wij bieden je een uitdagende en innovatieve functie als e-Learning Consultant bij een organisatie die volop in beweging is, met zeer afwisselend werk bij diverse grote gerenommeerde bedrijven. We hebben een eigen methodiek en interne leeromgevingen om je zo goed mogelijk in je werk te ontwikkelen en te ondersteunen.
We zijn een mensgerichte organisatie die veel aandacht besteedt aan de kwaliteiten, talenten en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Je krijgt alle ruimte je te ontplooien.

Voor deze functie bieden we een uitstekend salaris of uurtarief, dat afhankelijk is van relevante kennis en werkervaring. Wij kennen flexibele werktijden en faciliteren flexibel werken vanaf verschillende locaties.

We staan voor deze functie ook open voor zelfstandigen/freelancers.

Reageren of eerst meer weten?
We komen graag met je in contact.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Suzan ter Beek (Directeur) tussen 9:00 en 13:00 uur op 0164-211 110. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Debby Reemers op 06-216 216 93.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een assessment kunnen deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Debby Reemers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Bergen op Zoom Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bergen op Zoom