Vacature Solution Consultant | Enterprise Integration

Vacature Den Bosch

Consultant
QforIT
 • QforIT Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Zoek jij uitdagende en complexe projecten op het snijvlak van Enterprise Applications & Integration. Zoek je een team van vakgenoten waarmee je kunt klankborden en dagelijks kunt bouwen aan de beste oplossingen, lees dan snel verder en voeg je bij ons #Topteam.

QforIT is een erkend SAP & Mendix expertise partner. Onze kracht ligt in het slim ontwikkelen en implementeren van solide, goed onderhoudbare en eenvoudig uitbreidbare interfaces met bijpassende, eersteklas front-end oplossingen. Daarnaast bieden wij als enige in de markt: Enterprise Application & Integration as a Service. En daar kun jij onderdeel van uitmaken! Bij QforIT werk je in hechte teams; zowel met collega’s als teamgenoten van de opdrachtgever. Wij zijn specialisten die hun vak verstaan en zich met hart en ziel inzetten voor complexe opdrachten, waarbij we gebruik maken van het slim inzetten van de juiste tools op de juiste plek.

Jouw functie
Als Solution Consultant ben je onderdeel van een toegewijd en gespecialiseerd team van SAP Enterprise Integration experts. Geen lang lopende en bureaucratische trajecten, maar werken met een kleine groep van flexibele, pragmatische specialisten die werken aan innovatieve integratie trajecten. Je begint waar het voor anderen (te) moeilijk wordt. Dat is de uitdaging en daarvan krijg jij een kick!
 • Je verzorgt met het team het design en implementatie van integratie oplossingen voor onze klanten
 • Klanten zijn nationale en internationale bedrijven, die door ons worden geholpen met het implementeren en innoveren van hun integratie technologie en met hun digitale transformatie richting de Cloud.

lees meer

Functie-eisen Jij herkent jezelf in de volgende punten:
 • Expert op het gebied van SAP Integratie technologie, zoals SAP Process Orchestration (PO) en SAP Cloud Platform Integration Suite;
 • Kennis van of affiniteit met low-code development tools (zoals Mendix);
 • Je hebt ruime ervaring en kennis van technologieën zoals SOAP, REST, XML en WSDL;
 • SAP technologieën zoals IDOC’s, RFC’s en BADI’s;
 • Je bent in staat om nauw samen te werken met collega’s en daarmee het expertise niveau naar een hoger level te trekken;
 • Je bent kritisch en kwaliteitsgericht.
Als mens ben je een autonome denker die pragmatisch is, maar waarmee het prettig samenwerken is. Je hebt een “getting the job-done” mentaliteit en weet betrokkenen te overtuigen van bepaalde oplossingen waarbij je het draagvlak voor de gekozen richting weet te vergroten. Hoewel je van hard werken houdt en de oplossingen van het hoogste niveau moeten zijn, is humor op de werkplek en het sociale element van werk voor jou wel belangrijk. Wij worden er enthousiast van als onze collega’s zich betrokken voelen bij het door ontwikkelen van QforIT. Wij waarderen gevraagd en ongevraagd advies t.a.v. onze structuur, management en cultuur dan ook zeer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving QforIT creëert en implementeert solide, eenvoudig te onderhouden en uit te breiden interfaces met bijpassende front-end oplossingen. Bovendien bieden we een unieke service die nergens anders op de markt te vinden is: Integration as a Service (IaaS).

Bij QforIT vormen we een hecht team, waarin kennis, vakmanschap, klantgerichtheid en samenwerking voorop staan. Ons kantoor bevindt zich op een A-locatie aan de A2 in ’s-Hertogenbosch. Onderling contact, ontwikkeling en collegiale feedback vormt daarbij het hart van onze samenwerking.

QforIT onderscheidt zich door haar innovatieve manier van werken, focus op kwaliteit en haar naadloze samenwerking met haar opdrachtgevers. Kennisontwikkeling van onze Solution Consultants staat hierbij centraal. Naast interessante opdrachten bij onze klanten, besteedt QforIT veel aandacht aan kennisontwikkeling, bijvoorbeeld door nauwe samenwerking met de SAP product development groep in Walldorf, het organiseren van code-jams en een jaarlijks bezoek aan de SAP TechEd.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Q biedt
Kies voor een baan waarin je uitgedaagd wordt om jouw brede kennis en skills te gebruiken
 • Werken aan projecten met grote diversiteit en experimenteren met verschillende technieken;
 • Jouw work/life balance klopt, daarbij is er ruimte voor flexibele werktijden;
 • Een omgeving waar jouw mening, visie en eigen inbreng gewaardeerd worden;
 • Werken met gedreven collega’s die behoren tot de beste in hun vakgebied;
 • Een compleet beloningspakket, waaronder een leaseauto, laptop en telefoon. Een bonusregeling, pensioenregeling en niet te vergeten ons #Topteam!

Wil je meer weten van Q?
Ben je geïnteresseerd en wil je in een persoonlijk gesprek toetsen of QforIT past bij jouw ambities? Laat dan je gegevens achter via de volgende sollicitatielink:

https://tool2mat.ch/d59c960d

We gaan graag het gesprek met je aan!
 
Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Kenny van Sleuwen (Solution Architect) of Martin Jaspers (Solution Expert) voor meer achtergronden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Kenny van Sleuwen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch