user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Business Owner My-life

Product Owner
Van Spaendonck Groep
  • Van Spaendonck Groep
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een expert op het gebied van digitale business modellen en ben jij sterk in conceptueel denken? Ben jij een serieuze Business Owner die toe is aan een nieuw avontuur met de kans om een pril gestart platform te laten groeien? Dan is van Spaendonck Groep, gevestigd in Tilburg, voor het online platform ‘My-life’ op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn My-life, hét online platform dat als een online assistent je de kans geeft om je te richten op hetgeen dat er écht toe doet voor jou. Met een My-life account heb je op één plek alle werk- en privé gerelateerde administratie bij elkaar. En wil je verder kijken of je laten informeren dan zijn er diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een salarischecker, inzicht in opleidingen of verzekeringen. My-life is de digitale assistent die jou helpt waar jij dat nodig hebt.

My-Life is nieuw en er zijn veel ideeën en mogelijkheden om dit uitdagende platform verder te laten groeien. My-life staat er niet alleen voor en heeft een aantal sterke partners aan zich verbonden. My-life heeft één aandeelhouder en dat is de Van Spaendonck Groep. Hiermee is veel data beschikbaar die My-life verder kunnen brengen zodat straks iedereen in Nederland een eigen My-life account heeft.

De functie
Als Business Owner ben jij de daadkrachtige en creatieve kracht achter My-life, zoals een ondernemer dat is in zijn eigen bedrijf. Je ziet nieuwe commerciële kansen met marktpartijen, zoekt samenwerkingen, bouwt ecosystemen en vertaalt gebruikersvragen naar concrete en commercieel interessante functionaliteiten. Je hebt oog voor innovaties, kan deze beoordelen en gaat erop af om deze te verbinden aan My-life. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de business-strategie van het platform én de uitvoering hiervan. Daarnaast draag je zorg voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van het jaarplan, budget en de managementrapportages. Je zorgt voor een goede interne en externe communicatie met betrekking tot projecten en ontwikkelingen richting stakeholders.

lees meer

Functie-eisen Jij bent ondernemend, commercieel ingesteld en je kunt meerdere stappen vooruit denken. Je krijgt energie van het opstarten van projecten en innovaties hebben je interesse. Jij hebt een sterke business sense met inhoudelijke kennis en affiniteit. Verder ben je analytisch ingesteld en heb jij een duidelijke visie op de manier waarop My-life ingezet kan worden in de langetermijnstrategie. Je hebt ervaring op het gebied van consumentenmarketing en weet als geen ander nieuwe partijen en samenwerkingspartners aan je te binden. Jij hebt een proactieve houding en bent zichtbaar in de organisatie.

Verder heb jij:
• HBO/WO werk- en denkniveau;
• Minimaal 7 jaar werkervaring;
• Ervaring in projectmanagement;
• Ervaring (en je voelt je comfortabel) met Agile, design thinking en een data-gedreven manier van werken;
• Kennis van actuele ontwikkelingen op het gebied van digitale business modellen;
• Kennis van digitale consumentenmarketing is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 65.000 - € 72.000 p/j

Een nieuw avontuur waarin jij veel vrijheid krijgt om My-life te dragen, te sturen en vooral tot een succes te maken. De salarisindicatie is tussen de €65.000 en €72.000 bruto per jaar, op fulltime basis en afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Verder kom je te werken in een splinternieuw, ruim opgezet pand waar we dagelijks gezamenlijk lunchen in ons werkcafé Seats.

lees meer

Business Owner My-life
Score: 9.7
Stemmen: 31

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Tilburg