user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Support Engineer

ICT Support
Global-e ICT Solutions
 • Global-e ICT Solutions Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Global-E ICT Solutions (Gilze) is ter versterking van het Support team op zoek naar een Support Engineer. Kom jij ons team met jouw enthousiasme versterken?

Jouw missie
Als Support Engineer biedt jij support on demand. Onze Support afdeling is het eerste aanspreekpunt van onze klanten bij technische vragen, aanpassingen (RFC), updates en/of problemen. Gezien de diversiteit in onze dienstverlening kan dit betrekking hebben op o.a. werkplekken, servers (in de cloud en/of lokaal), internetverbindingen en telefooncentrales.

lees meer

Functie-eisen Je bent een mensen-mens, die het leuk vindt om intensief contact met klanten te hebben en die ook collegialiteit belangrijk vindt. Want samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de continuïteit in onze serviceverlening én een hoge klanttevredenheid. Je bent in staat om goed te luisteren én de juiste vragen te stellen, zodat je waar mogelijk direct zelf ondersteuning kan verlenen, telefonisch en/of remote. Verder ben je verantwoordelijk voor escalaties en de juiste registratie hiervan.

Vanzelfsprekend heb je grote interesse in kennis verwerven en heb je een duidelijke wens om vooruit te komen. Een volgende stap in je carrière om te acteren op een hoog senior-niveau, waarbij je ook je collega’s stimuleert tot een hoger niveau.

Je beschikt daarnaast over:
 • Afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur ICT-beheer niveau 4;
 • Certificering MCSE of MCSA;
 • Werkervaring op een Skilled Support afdeling en ervaring met Office 365 is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Global-E is een ICT bedrijf wat innovatieve cloud, voice en infrastructure oplossingen biedt om organisaties beter te laten presteren. We gaan voor klanten die een persoonlijke relatie waarderen. Kruisbestuiving, waarbij de klant in een open relatie gebruik kan maken van onze professionele adviezen. Wij hechten aan consistentie in de meest brede zin en hebben een zeer hecht klantenbestand, wij zoeken dan ook iemand die het fijn vindt om met een vaste club te werken. Een partner in de regio, waar ze altijd welkom zijn in een professionele sfeer met Brabantse gezelligheid en korte lijnen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Onze bedrijfscultuur is informeel, open en gericht op innovatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Wij moedigen medewerkers aan om initiatief te nemen en te komen met nieuwe ideeën. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en ons HR beleid is ook gericht op de combinatie privé en werken. Uiteraard bieden wij een salaris conform je kennis- en werkervaring bij een dienstverband van in principe 40 uur per week.

lees meer

Overige info Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten woonachtig in Brabant.

Meer informatie of solliciteren?
Bij vragen kan je contact opnemen met Anita Quirijnen (HRM), via telefoonnummer 0161-88 88 88.
Contactpersoon Mevr. Anita Quirijnen
0161-88 88 88
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Gilze Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gilze