user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior .NET ontwikkelaar - fulltime

Full-stack (Web)DeveloperSoftware Developer
Basiq Dental
 • Basiq Dental
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een fulltime .Net ontwikkelaar, een professional die samen met zijn collega’s onze ICT-omgeving naar een hoger plan tilt. Kom jij ons team versteken?

Wat ga je doen?
Ons ICT-landschap wordt gevormd door software van onder andere SAP, SANA, Knapp en Slimstock. De .NET applicaties worden onder meer ingezet als interface tussen deze applicaties en als webservices naar externe partijen.

De sleutelrol die ICT in de onderneming speelt maakt dat je met alle disciplines te maken hebt, waar onder warehouse, logistiek, marketing en verkoop en customer service. Tezamen met met de IT- Architect kom je tot programmaspecificaties en stel je applicatiestructuur op. De veelal hoogwaardige software ontwikkel je geheel zelfstandig of in teamverband. Je bent secuur in het vastleggen van afspraken en business rules rondom het gebruik en beheer van de programmatuur. Daarnaast zorg je voor adequaat testen en onderhouden van alle .NET programmatuur. Je bent iemand die snel en gemakkelijk schakelt tussen UI, backend, middleware en databases?

lees meer

Functie-eisen Wij komen graag in contact met een ervaren (senior) .NET ontwikkelaar die denkt in oplossingen en verbeteringen, gaat voor kwaliteit en tevens voldoet aan de volgende functie-eisen:
 • HBO- of universitaire opleiding Informatica of Software Engineering
 • Minimaal 5 jaar ervaring als .NET Developer C#
 • Kennis van object oriented software ontwikkeling, bij voorkeur in C#
 • Een brede kennis van het .NET platform (o.a. C#, ASP.NET, WCF, Entity Framework)
 • Ruime ervaring met SQL en SQL-server
 • Bij voorkeur ervaring met TFS

Gevraagde competenties
Pragmatisch, hands-on, probleemoplossend, secuur, collegiaal en een goede uitdrukkingsvaardigheid.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Basiq Dental is een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de Europese dentale sector. Het succes van de onderneming komt voort uit onze focus op innovatie en de voortdurende zoektocht naar kansen en verbeteringen en de slagkracht om dat te verzilveren.
Word jij onze nieuwe collega, dan kom je terecht in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is. Wij bieden een ICT-rol voor een doorzetter met ervaring, die onderdeel wil zijn van een dynamisch team en meebouwt aan de verdere groei van de onderneming.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Senior .NET ontwikkelaar - fulltime
Score: 8.2
Stemmen: 28

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oisterwijk