user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Systeem- en Werkplekbeheerder (fulltime)

SysteembeheerderWerkplekbeheerder
Hero Benelux
 • Hero Benelux
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Hero Benelux in Breda zoekt een Systeem- en werkplekbeheerder. Ben jij accuraat, servicegericht en zelfstandig? Heb jij brede technische ICT kennis en ben je flexibel, lees dan verder.

Doel van de functie
Als systeem- en werkplekbeheerder is het jouw taak om de ICT systemen en het netwerk binnen Hero Benelux optimaal te laten functioneren. Ons serverpark bestaat uit 70 gevirtualiseerde servers. Enerzijds ben je het eerste aanspreekpunt voor alle Benelux medewerkers met betrekking tot eerstelijns ICT vragen (helpdesk). Anderzijds ben je verantwoordelijk voor het beheren van het virtuele platform en de 80 werkplekken.

Hoe ga je dit doel bereiken?
In onze ondernemende omgeving met een groep gemotiveerde collega’s ben je in deze rol verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen op server en eindgebruiker niveau. Je bent als helpdesk verantwoordelijk voor een correcte call registratie en afhandeling. Je zorgt dat iedere medewerker optimaal kan werken met de ter beschikking gestelde devices. Daarnaast beheer je de servers en de uitwijkomgeving. Je begeleidt changes met bijbehorende tests in de virtuele omgeving. Samen met de collega’s van Hero Group IT zorg je ook voor een optimale beschikbaarheid en performance van de Hero Group applicaties. Daarnaast heb je nauw contact met tweede en derdelijns support partners. Het is hierbij van belang om accuraat te werk te gaan en tevens proactief te communiceren. Jouw resultaat- en klantgerichte werkhouding zorgen ervoor dat je de vertaalslag kan maken in de organisatie om het serviceniveau te optimaliseren. Jouw technische kennis draagt bij aan het optimaal functioneren van de systemen.
 

lees meer

Functie-eisen Je bent flexibel, accuraat, zelfstandig, klant- en resultaatgericht. Je hebt een proactieve houding en jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld. Verder ben jij analytisch onderlegd en kan je goed plannen en organiseren met jouw ‘hands on’ mentaliteit. Je bent een leergierige flexibele team speler. Het is een pré als je een goede beheersing hebt van de Engelse taal. 

Om echt te kunnen slagen in deze rol, heb je in ieder geval de volgende items op je CV staan:
 • Een relevante MBO 4/ HBO ICT opleiding;
 • Minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in een gelijkwaardige functie;
 • Kennis van technische werkplekcomponenten
 • Basiskennis netwerken (TCP/IP);
 • Diepgaande kennis van Windows (AD, DNS, OS, Windows OS, Windows 10)
 • Kennis van User en device beheer in Active Directory;
 • Kennis van VMware/vShere;
 • Kennis van Citrix (XenApp) en RES/Ivanti kennis;
 • Kennis van Nutanix is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Hero gelooft in de kracht van de natuur. Onze missie is dan ook niet voor niets ‘Conserving the goodness of nature’. We willen zowel jong als oud op een gezonde manier laten genieten. Dat is te zien aan onze Hero fruitproducten, het Hero Baby assortiment en Organix. We zijn trots op onze successen, maar we beseffen ons ook dat het allemaal niet vanzelf gaat. Op alle bedrijfsniveaus wordt er gewerkt aan de hand van 5 kern-waarden: ondernemerschap, verandering, snelheid, verantwoordelijkheid en familie. Ook jouw inzet is nodig om onze successen voort te zetten. Hero Benelux is onderdeel van de in Zwitserland gevestigde Hero Group, waarbij internationaal wordt samengewerkt in diverse projectteams.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Marktconforme arbeidsvoorwaarden
34,5 vakantiedagen
Een goede pensioenregeling
Een uitdagende en inspirerende werkplek met ruimte voor flexibel werken
Systeem- en Werkplekbeheerder (fulltime)
Score: 7.1
Stemmen: 47

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda