user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Project Manager

Vacature Oisterwijk

Andriessen
 • Andriessen
 • HBO / Universitair, 5 - 10 jaar ervaring
 • 32-40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ter uitbreiding van ons team Operations & ICT is Andriessen, gevestigd in Oisterwijk, per direct op zoek naar een enthousiaste Projectmanager. Ben jij een echte regelaar en bewaker van processen? Wij komen graag met je in gesprek! 

Taken en verantwoordelijkheden
De Project Manager is verantwoordelijk voor het opzetten, inrichten en uitvoeren van projectmanagement binnen CAG. Centraal in deze rol staat het managen van diverse interne- en externe projecten, over bijvoorbeeld software, infra en facilitaire zaken. Natuurlijk ben jij degene die daarbinnen budget, tijd en scope bewaakt. Je rapporteert over voortgang, risico’s en maatregelen van projecten naar de Directeur Operations & ICT en andere belanghebbenden. Het overdragen en borgen van het project naar de lijnorganisatie behoort ook tot de verantwoordelijkheden van de Project Manager. Ook bied je ondersteuning aan de afdeling Sales in offertes. 

De Project Manager die wij zoeken is een echte verbinder die uitblinkt in het afstemmen, monitoren en (continue) verbeteren van projecten, processen en diverse stakeholders. Je speelt een belangrijke rol bij het definiëren en meten van (professionele) doelen, zorgt voor de juiste focus binnen het projectteam en werkt en stuurt (bij) volgens de juiste prioriteiten en planning. Je bent een (on)gevraagd advies- en sparringpartner voor aan projectmedewerkers, teamleiders, directie en andere collega’s. 

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare (projectmatige) rol;
 • Aantoonbare kennis van Software Ontwikkeling, ICT infrastructuur, informatiebeveiliging, capaciteitsplanning, netwerken; 
 • In bezit van Prince II en vaardig in het werken volgens de Agile Scrum ontwikkel methodologie; 
 • Een hands-on mentaliteit die zich onder meer kenmerkt door een doortastende managementstijl, oog voor kwaliteit en resultaatgerichtheid; 
 • Bij voorkeur heb je kennis van relevante ITIL kennis, structuren en processen, Mobile technologie, programmeertalen (bijv. .Net en JAVA), frameworks en tooling. 

Competenties
 • Resultaatgericht
 • Creatief
 • Conceptueel
 • Klant- en marktgericht
 • Samenwerken
 • Flexibel

lees meer

Bedrijfsomschrijving Andriessen vormt samen met Citrus Software de Citrus Andriessen groep.  Al sinds 1990 onderscheiden wij ons door excellente technologie en hoogwaardige kennis op het gebied van digitaal toetsen, examineren en certificeren. Met ons modulaire platform TeleToets zijn toetsende organisaties en bedrijven binnen en buiten Nederland verzekerd van een robuuste, veilige en bovenal (gebruikers) vriendelijke softwareoplossing voor alle vormen van toetsing. Met lef, ervaring en nabijheid zetten wij samen met onze klanten zorgeloos de stap van “papier” naar “digitaal” of “the next step” in digitale toetsing.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.500 - € 5.500 p/m
Overige info Wat mag je van ons verwachten?
Andriessen biedt je een uitdagende functie in een cultuur waar inbreng van ideeën wordt gewaardeerd. Je mag van ons bij de functie passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. En misschien wel het allerbelangrijkste, je komt in een super tof bedrijf met leuke collega’s, een gezellige sfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Reageren
Reacties van kandidaten met een passend CV zien wij graag via onderstaande link tegemoet, voorzien van CV en een korte motivatie:

https://citrus-andriessen.tool2match.nl/jobsite/31/apply?utm_source=ICTergezocht

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van Schie (Directeur Operations & ICT) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en voor vragen over de procedure kun je terecht bij Maarten de Cock via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.  

De Citrus Andriessen Groep wenst geen contact te hebben met bemiddelingsbureaus, acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Chantal van Schie
013 – 528 63 63
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Projectleider in regio Oisterwijk
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oisterwijk