user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Jewotech https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4792/0eaed403212df05f3e0150eafdc37b6c/
Havenzicht 38
1357NP Almere Flevoland NL

036 5242621
Jewotech
Score: 9.0
Stemmen: 2

Jewotech

Havenzicht 38, Almere

Jewotech
  • Jewotech
  • Almere
  • 51 - 250 medewerkers
  • 036 5242621

Jewotech is een onafhankelijke ICT dienstverlener met een focus op detachering. Ons streven is om een goede invulling te geven aan de behoeftes van de opdrachtgever en professional. Door middel van een groot bestand van professionals en diverse samenwerkingsverbanden opereren wij landelijk.

Jewotech
Score: 9.0
Stemmen: 2
Werken bij Jewotech? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
10 vervulde ICT vacatures
Senior Tester gezocht (vervuld)
Jewotech Voor onze opdrachtgever in de industriële sector zijn wij momenteel op zoek naar een Senior Test Engineer. Locatie: OMGEVING ROTTERDAM Verantwoordelijkheden: - Het ..
Senior Embedded Software Developer (vervuld)
Jewotech Beste IT'er, Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Software developer binnen de industriële sector. ..
Medior Citrix beheerders gezocht (vervuld)
Jewotech Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar meerdere Medior Citrix beheerder. Ben jij op zoek naar een job in een grote, technisch complexe omgeving dan is dit..
Technisch Projectleider (vervuld)
Jewotech Voor onze opdrachtgever (een grote hosting partij) zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Technisch Projectleider. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor ..
Ervaren Systeembeheerder gezocht (vervuld)
Jewotech Voor een van onze opdrachtgevers in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Systeembeheerder. Je komt te werken in een team hoog opgeleide IT specialisten en gaat de ..
Medior Applicatie Packager gezocht (vervuld)
Jewotech Wij zijn op zoek naar een Medior Applicatiepackager die bij onze opdrachtgever verantwoordelijk wordt voor de registratie, aanname, packagen, testen en het uitrollen van ..
Senior Systeembeheerder (vervuld)
Jewotech Voor onze opdrachtgever in de omgeving Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Systeembeheerder. Je bent verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de gehele IT ..
Teamleider (vervuld)
Jewotech Voor een van onze opdrachtgevers in 't Gooi zijn wij op zoek naar een Teamleider Hosting. Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team dat zich ..
Streaming beheerder gezocht (vervuld)
Jewotech Als Streaming Beheerder houd je je bezig binnen een complexe infrastructuur voor zowel live als on-demand video-en audiostreaming. Je lost verstoringen op, je draait mee in ..
Applicatiebeheerder (vervuld)
Jewotech Voor een van onze opdrachtgevers in de provincie Friensland zijn wij op zoek naar een ervaren Applicatie- / Systeembeheerder...
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Almere