Vacature Service Desk Engineer (5 shifts) - Veghel

Veghel

Vanderlande
 • Vanderlande Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vind jij het leuk om bezig te zijn met technische vraagstukken in een dynamische werkomgeving met tevreden klanten als belangrijkste doel? Kom dan snel ons team versterken!

Jouw afdeling

Global Services is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van ‘Life-cycle Services’ aan onze systemen wereldwijd. Als 1st-line Service Desk Engineer ben jij onderdeel van het 1st-line International Service Desk team binnen de afdeling Service Operations. Service Operations is internationaal verantwoordelijk voor de operationele (service) uitvoering binnen onze marktsegmenten Airports, Warehousing en Parcel en bestaat uit 300 collega’s wereldwijd. De 1st-line Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten waarbij de kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Hier worden technische incidenten geregistreerd, geanalyseerd en er wordt zorggedragen voor oplossingen. Het team is end-to-end verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze oplossingen. Dit maakt de 1st-line Service Desk tot een dynamische en gevarieerde werkomgeving waarbij jouw technisch inzicht op de proef wordt gesteld. Verder werk je in een 5-ploegen (24/7) schema.

Jouw functie

In de positie van Service Desk Engineer (multidisciplinair) binnen de 1st-line International Service Desk vervul je een uitdagende functie waarbij je als spin in het web fungeert tussen de klanten, de technisch specialisten en de verantwoordelijke contract manager. In deze functie ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het primaire klantcontact en neem je service calls, incidenten & serviceverzoeken in behandeling. Daarnaast registreer je het incident, maak je een probleemanalyse en lever je de oplossing of schakel je met de interne specialisten om tot de oplossing te komen. In alle gevallen draag jij zorg voor de juiste coördinatie en borg je dat de klant op de hoogte blijft van de voortgang. Jouw communicatieve vaardigheden zijn van essentieel belang. Je zorgt voor een correcte afhandeling van je calls, stelt prioriteiten en bepaalt of opvolgacties nodig zijn (bijv. extra onderhoud) en initieert deze. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Shift Supervisor.

Jouw profiel

Vanderlande is een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie waar professionaliteit en de passie van de medewerkers centraal staan. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en proactieve houding laten deze professionaliteit en passie zien. Ook in de dynamiek van drukke momenten behoud jij het overzicht binnen diverse openstaande acties.

 • Afgeronde opleiding waarin je een MBO 4 werk -en denkniveau hebt kunnen laten zien;
 • Je hebt een “Customer First” mindset, waarbij jouw communicatieve vaardigheden en proactieve houding het verschil maken;
 • Jij bent end-to-end verantwoordelijk voor het Service Desk proces, waarbij je sterk resultaatgedreven bent;
 • Je beschikt over een scherp analytisch denkvermogen;
 • Het is een pré als je bekend bent met de ITIL methodieken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Flexibiliteit om in teamverband in een 24/7 ploegenrooster te werken.

Ons aanbod

In deze uitdagende functie van Service Desk Engineer (multidisciplinair) krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei én winstgevendheid van Vanderlande. Een organisatie die al jaren op rij verkozen is tot 'Topwerkgever' en 'Beste Werkgever'. Wij bieden een fulltime positie in een informele en professionele werkomgeving met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Naast jouw vaste inkomen ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Toeslag op 24/7 ploegenrooster of je bent werkzaam in de dagdienst positie waarbij geen toeslag van toepassing is
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Collectieve pensioenregeling en verzekeringen voor o.a. ziektekosten en WGA

Contact

Zie jij serviceverlening als een uitdaging en voldoe jij aan bovenstaand profiel van Service Desk Engineer (multidisciplinair)? Solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. Voor meer informatie betreffende deze positie, neem je contact op met Michelle van der Schoot, Recruiter 0413-495288.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. De onderneming is tevens een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra in de marktsegmenten food retail, fashion en e-commerce.

Twaalf van de Europese top-20 e-commerce ondernemingen en veel distributiebedrijven vertrouwen dan ook op de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande. Daarnaast worden er op luchthavens wereldwijd per jaar maar liefst 3,7 miljard stuks bagage via Vanderlande systemen afgehandeld, oftewel 10,1 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 600 verschillende luchthavens actief en op 14 van de top-20 in de wereld. Bovendien sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan 20 miljoen pakketten per dag (300 stuks per seconde) voor verschillende klanten waaronder de meest toonaangevende sorteercentra voor pakketdiensten.

De onderneming richt zich op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en concurrentiepositie van haar klanten. In nauwe samenwerking streeft Vanderlande naar verbetering van hun operationele activiteiten en logistieke prestaties. Het uitgebreide portfolio van Vanderlande met geïntegreerde oplossingen – innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services – resulteert in snelle, betrouwbare en efficiënte automatiseringstechnologie.

Vanderlande is opgericht in 1949 en telt meer dan 4.700 werknemers op diverse locaties op alle continenten. Met een stijgende omzet van meer dan een miljard euro heeft de onderneming in de afgelopen zes decennia wereldwijd een reputatie opgebouwd als zeer betrouwbare partner voor efficiënte logistieke procesautomatisering.

lees meer

Contactpersoon Charlotte Rooseboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Service Engineer in Veghel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Veghel