Contact

Vanderlande https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/7a13e98a627aed7c505b447e990afc6e14dd0eca0bf31008.png
Eisenhowerweg 1
5466AC Veghel Noord-Brabant NL

0413 494 949

Vanderlande

Vacatures & Werken bij Vanderlande

Vanderlande
Bekijk ICT vacatures

Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. De onderneming is tevens een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra in de marktsegmenten food retail, fashion en e-commerce.

Twaalf van de Europese top-20 e-commerce ondernemingen en veel distributiebedrijven vertrouwen dan ook op de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande. Daarnaast worden er op luchthavens wereldwijd per jaar maar liefst 3,7 miljard stuks bagage via Vanderlande systemen afgehandeld, oftewel 10,1 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 600 verschillende luchthavens actief en op 14 van de top-20 in de wereld. Bovendien sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan 20 miljoen pakketten per dag (300 stuks per seconde) voor verschillende klanten waaronder de meest toonaangevende sorteercentra voor pakketdiensten.

De onderneming richt zich op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en concurrentiepositie van haar klanten. In nauwe samenwerking streeft Vanderlande naar verbetering van hun operationele activiteiten en logistieke prestaties. Het uitgebreide portfolio van Vanderlande met gentegreerde oplossingen innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services resulteert in snelle, betrouwbare en efficiënte automatiseringstechnologie.

Vanderlande is opgericht in 1949 en telt meer dan 4.700 werknemers op diverse locaties op alle continenten. Met een stijgende omzet van meer dan een miljard euro heeft de onderneming in de afgelopen zes decennia wereldwijd een reputatie opgebouwd als zeer betrouwbare partner voor efficiënte logistieke procesautomatisering.

Vanderlande Vacatures > 3 openstaande ICT vacatures
Mig Mag Lasser met Lean Manufacturing instelling
Veghel
Vanderlande
Mechanical Project Engineer Warehouse Solutions
Veghel HBO
Vanderlande
Software Product Owner
Veghel HBO
Vanderlande
Bekijk ICT vacatures