Contact

Skyberate Internet Services B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo116381.png
Julianaplein 44
7003DW Doetinchem Gelderland NL

0316712000
Score: 8.8
Stemmen: 2

Skyberate Internet Services B.V.

Vacatures & Werken bij Skyberate Internet Services B.V.

Skyberate Internet Services B.V.

Bedrijfsinformatie

Skyberate is een hostingbureau gespecialiseerd in het hosten van e-commerce oplossingen. Of het nu WordPress, Magento, Shopware, Docker of Webhosting is, je kunt bij ons terecht voor de snelste hosting van Nederland! Met al meer dan vijftien jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een vaste waarde in de hostingbranche.

Ons kantoor is gevestigd in Doetinchem en is eenvoudig te bereiken met de auto of met het OV. Ons team is vijftien man sterk en is jong en ambitieus. Wat wij belangrijk vinden is hard werken voor onze klant, onszelf uitdagen en altijd voor kwaliteit gaan. We werken in een modern open kantoor, hierdoor is er veel ruimte voor communicatie onderling en kan er snel geschakeld worden. We stimuleren onze mensen om zelf besluiten te nemen en na te denken over nieuwe ontwikkelingen of verbeteringen. Met onze vakinhoudelijke kennis, korte lijnen en servicegerichte instelling onderscheiden wij ons van de rest.

Naast hard werken is er ook genoeg tijd om een praatje te maken met je collegas. De sfeer op ons kantoor is relaxed en informeel. Elke vrijdag middag luiden we het weekend in met een borrel en elk kwartaal organiseren we een uitje met het hele team!

Skyberate Internet Services B.V. Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures