Vacature Medior Java developer e-Commerce platform - Alkmaar

Alkmaar

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je hebt inmiddels al wat stappen gezet in het werkveld als Java developer, maar je bent nu toe aan iets nieuws. Wellicht is deze uitdaging binnen de e-Commerce dan wat voor jou. Blijf jezelf ontwikkelen op het gebied van Java, maar ga ook aan de slag met SAP Hybris!


Tijdens de beginperiode zul je vooral aan voorbeeldprojecten werken om basiskennis op te doen over de stack waar ze mee werken. Daarna sluit je aan bij een van de bestaande inhouse projecten. Je werkt hierbij in een SCRUM-team met ongeveer drie anderen.

Niet alle projecten zijn inhouse en in de toekomst zal het dan ook zeker een keer voorkomen dat je bij een klant aan de slag gaat. De klanten waarvoor ze werken zitten vooral in het noordelijke gedeelte van Randstad. Dit doe je dan samen met het team waarin je zit. Er is dus geen sprake van losse detachering. Omdat je veel contact met klanten zal hebben, is het een pre als je vlot bent in je communicatie en sociaal bent aangelegd.

Terwijl je binnen dit jonge, open en informele team werkt, heb je de tijd en de ruimte om aan certificeringen te werken voor bijvoorbeeld SAP Hybris. Je krijgt daarnaast ook de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te groeien van ontwikkelaar tot architect.

Klinkt dit als jouw volgende baan? Stuur dan per mail jouw meest recente CV of neem telefonisch contact op met Roy Out.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond in de richting van Informatica o.i.d.;
 • Je hebt 2 jaar ervaring als backend developer op zak;
 • Je hebt ervaring met Hibernate, Spring en Maven;
 • Je hebt ook ervaring met Automated Testing;
 • Kennis van en ervaring met SAP Hybris en e-Commerce is een pre;
 • Je bent een teamspeler met vlotte babbel!

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een jaarcontract;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werken aan uitdagende projecten;
 • Volop de ruimte om jezelf te verbeteren middels trainingen;
 • Jong, open en informeel team!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Net buiten het centrum van Alkmaar bevindt zich het kantoor van dit bedrijf. Het maakt dus niet uit of je met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets komt. Het pand is erg goed te bereiken. Het bedrijf bestaat inmiddels uit drie onderdelen. Voorheen was het alleen een internetbureau die klanten hielp met het realiseren van krachtige websites en converterende e-Commerce platformen. Daar zijn later twee gespecialiseerde onderdelen aan toegevoegd; Mobile en Hybris.

En voor die laatste zijn ze nu op zoek naar een backend developer. Maar eerst nog wat meer over waar je nou precies aan de slag gaat. Want bij dit bedrijf staat het implementeren van hun e-commerce platform, gebaseerd op Hybris, centraal. Daarnaast behoren Business-to-Business- implementaties, maar ook Business-to-Customer-implementaties tot hun specialisatie.

Diverse klanten hebben zij geholpen met het bouwen van een goeddraaiende front en back office. Projecten waar zij zoal aan hebben gewerkt waren voor Intergamma, Warmteservice en Tata Steel. Het eindproduct dat dit bedrijf aanbiedt is een platform, maar zoals je vast zelf al had bedacht wordt dit platform aangepast waar dat nodig is. Zodoende sluit het altijd aan op de wensen van de klant.

Het gehele team bestaat momenteel uit zo’n twaalf man en daar voegen ze graag nog een backend developer aan toe. Heb jij naast development ook affiniteit met e-Commerce? Ben jij altijd wel te paaien voor een VrijMiBo, potje FIFA op de playstation of een kleine break aan de tafeltennistafel? Lees hieronder dan de informatie over wat je precies gaat doen en stuur ons je meest recente CV!

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alkmaar