Vacature Medior inhouse Java developer werelwijde parkeerwereld - Amsterdam

Amsterdam

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Pas jij goed binnen een internationaal pioniers bedrijf en bouw jij graag aan complexe Java applicaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Onze klant is gevestigd in Amsterdam en is 25 man sterk. Als Java developer kom je terecht in een multidisciplinair SCRUM team dat uit 10 personen bestaat. De gemiddelde leeftijd van dit team is eind 30 en er is een gezonde man vrouw verdeling. Van dit team zijn er 4 fullstack Java developers en 2 software architecten. Binnen het bedrijf heerst er een internationale sfeer al is de voertaal is Nederlands. Wel zijn er een aantal collega’s die de Nederlandse taal niet machtig zijn waardoor de documentatie wel in het Engels is.

Als Java developer heb je minimaal 2 jaar ervaring met Java software development en zul jij verder verdiepen in de complexe code van hun applicatie. Deze is geheel in Java (JEE7) geschreven waarbij ze veel gebruiken maken van het Spring framework (MVC), WebFlow, Webservices, Grails en JDBC. Daarnaast is het belangrijk dat je ook kennis van subversion hebt. Het is verder een grote pre als je ervaring hebt met applicaties die op Tomcat draaien, Oracle, Jenkins en het automatisch testen van de software. Binnen de IT afdeling wordt projectmatig gewerkt en krijg je veel vrijheid in je werk en (technische) keuzes!

Binnen de grotere holding wordt er niet opgekeken van dienstverband van 25 jaar of meer. Onze klant is namelijk onwijs goed voor haar medewerkers. Zo krijg je bijvoorbeeld als je jarig bent een bosje bloemen van de zaak en wordt er een taart geregeld. Er is bijna om de week wel iemand jarig waardoor er veel taart gegeten wordt, dus dat moet je wel lekker vinden. Daarnaast is er binnen het pand een sportschool waar je op de kosten van de zaak kunt trainen en gebruik kunt maken van de diensten van een personal trainer. Verder wordt er ook samen gesport in de vorm van een gezamenlijke dam tot dam loop. Op die manier kunnen de taart kilo’s er weer afgesport worden. Tot slot hebben ze daarnaast teamuitjes waarbij je kunt denken aan etentjes, teambuilding activiteiten en spelletjes (bijvoorbeeld: wie is de mol?). Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend!

Qua persoonlijke ontwikkeling stel je samen met je leidinggevende aan het begin van het jaar een aantal doelen. Je vorderingen worden halverwege het jaar geëvalueerd en aan het eind van het jaar heb je een beoordelingsgesprek. Mocht je bijvoorbeeld behoefte hebben aan een training of cursus dan kun je dat in deze gesprekken aangeven, of gewoon langs je leidinggevende lopen. Die deur staat namelijk altijd open en er is voldoende budget voor dit soort zaken.

De arbeidsvoorwaarden zijn ook zeer goed geregeld. Naast een goed en marktconform salaris hebben ze een zeer uitgebreid secundair pakket. Hieronder valt een goede netto reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering en een goede pensioensregeling. Verder beginnen ze met een 7 maanden contract die daarna wordt verlengd naar een contract voor onbepaalde tijd. Tot slot zijn ze flexibel met part time werken al is er wel een voorkeur voor 40 uur in de week. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een leuk en innovatief bedrijf met een pioniers instelling? Lees dan snel verder en solliciteer!

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van informatica (bijvoorbeeld: Software Engineering, Computer Science of Technische informatica);
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als Java developer binnen een Agile omgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis en ervaring met het Spring Framework, MVC, webservices, Grails, security, webflow en JDBC;
 • Je bent een goede team player die ook zelfstandig kan én wil werken;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vind het leuk om met verschillende afdeling binnen een internationaal bedrijf te schakelen;
 • Je schrijft een nette/clean code en hebt bij voorkeur kennis en ervaring met Oracle en automatisch testen;
 • En tot slot; je houdt van taart!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een goed en marktconform salaris afhankelijk van kennis en achtergrond;
 • Zeer goede collectieve zorg én pensioensregeling;
 • Goede netto reiskostenvergoeding of een OV kaart die de reiskosten dekt;
 • Beginnend met een 7 maanden contract die daarna wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Werken binnen een open, internationaal pioniersbedrijf binnen de parkeer sector;
 • Een inhouse sportzaal met daarbij alle faciliteiten waaronder een trainer;
 • Volop mogelijkheden tot het volgen van cursussen en trainingen;
 • En tot slot maak je onderdeel uit van een bedrijf die de wereld gaat veroveren.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is dé pionier op het gebied van mobiel parkeren en zijn ook bekend van hun TV campagnes. Het bedrijf is zo’n 10 jaar geleden opgericht toen de Smart Phone industrie net in opkomst was. Inmiddels is vrijwel iedereen in het bezit van een Smart Phone waardoor onze klant hun gebruikersaantal gigantisch ziet groeien. Binnen Nederland wordt er dagelijks 36.000 uur per dag, in 141 steden, mobiel geparkeerd en dit aantal is nog steeds groeiende.

De software die onze klant ontwikkeld maakt het voor gebruikers mogelijk om van afstand het betaald parkeren te starten en te stoppen. Vervolgens betaal je achteraf je parkeerkosten en wordt dit automatisch van je rekening afgeschreven. Geen gedoe meer met kaartjes, parkeermeters, boetes en dus lekker makkelijk vanaf je mobiel. Binnen Nederland en België zijn de diensten van onze klant inmiddels bekend en zijn ze dit verder aan het uitbouwen. Daarnaast zijn ze ook actief in het buitenland. De diensten zijn vorig jaar gelanceerd in Duitsland en dat lijkt goed aan te slaan. Hierdoor zijn zich inmiddels ook op andere landen en regio’s aan het oriënteren om hun markt te vergroten. Dat is ook de reden dat ze op zoek zijn naar uitbereiding van hun development team.

lees meer

Contactpersoon Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Amsterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam